« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
BLIZANCI

BLIZANCI - godišnji horoskop za 2022. godinu

Prisutnost Crnog Mjeseca Lilita u vašem znaku dovodi vas u dodir s dubljim osjećajem moći, a to razdoblje traje sve do se nastavlja do 14. travnja

Horoskop za 2022. - Blizanci
Horoskop za 2022. - Blizanci (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop za Blizance

,

godišnji horoskop za 2022.

,

horoskop za 2022.

Godišnji horoskop za 2022. za Blizance kaže da donosi zanimljiv potreban poguranac u pravom smjeru. Naravno ne ide baš tako jednostavno, bit će tu svega, i problema i zezancije, no na kraju cijele priče bit će dobro. 

Prisutnost Crnog Mjeseca Lilita u vašem znaku dovodi vas u dodir s dubljim osjećajem moći, a to razdoblje traje sve do se nastavlja do 14. travnja.

Iskoristite ovu svetu žensku energiju na najbolji način tako što ćete odgovore potražiti u astrologiji, tarotu ili bilo kojoj drugoj ezoteričnoj praksi koja će probuditi vašu unutarnju vatru.

Merkur, vaš vladar, ove će godine tri puta krenuti u retrogradnu putanju (14. siječnja, 10. svibnja, 9. rujna) tražeći od vas da se dublje zamislite o svojim motivima.

Budući da će vam se život juriti nevjerojatno brzo, iskoristite ta vremenska razdoblja da se odmorite od života i isplanirajte odmor na plaži.

Posao

Blizancima je uvijek posao na drugom mjestu, jer imaju toliko interesa da ne stižu napraviti ništa konkretno, a iza njih uvijek ostaje kaos... no, ne ove godine. Nisu oni postali pametniji ili mirniji, jednostavno im je takva godina da će moći raditi gotovo što žele - veći dio godine će Jupiter biti u njihovoj kući karijere i akcija u inozemstvu, tako da nije nemoguće otići negdje malo dalje poslom... što je sigurno zanimljivo.

Zdravlje

Tek toliko da znate, ove godine morate biti prilično oprezni i pametni, jer može biti raznih problema - pomrčine Sunca baš idu u vašu šestu kuću zdravlja, a da bi bilo još zeznutije, i u dvanaestoj kući duhovnosti. Znači, treba biti izuzetno oprezan i vrlo pažljiv kako vam se ne bi dogodilo nešto loše. 

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2022. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2021. 17:37:12
Novi komentar
nužno
nužno