« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
BIK

BIK - godišnji horoskop za 2022. godinu

Horoskop za 2022. - Bik
Horoskop za 2022. - Bik (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop za Bika

,

godišnji horoskop za 2022.

,

horoskop za 2022.

Godišnji horoskop za 2022. za Bika predviđa pripadnicima ovog znaka dobru godinu u kojoj jedino moraju obratiti pažnju na razinu koncentracije koju mogu postići kako bi uspješno nastavili provoditi planove zacrtane tijekom proteklih godina.

Bikovi, kakva li vas samo uzbudljiva godina čeka! U 2022. predstoji vam susret s vlastitom sudbinom dok u trenutcima pomrčina u vašem sunčevom znaku, a bit će ih dvije – Sunca 30. travnja i Mjeseca 8. studenoga.

One će vam pomoći da se osjećate samosvjesno i shvatite dublje značenje prirode oko vas. Na neki način, svi će težiti da budu sličniji vama, zbog čega biste se trebali osjećati ugodno u svojoj koži.

Kako velikodušni Jupiter aktivira vašu jedanaestu kuću zajednice ove godine, što se više povezujete s ljudima, to ćete više rasti ove godine – pogotovo kad se Jupiter poravna s Neptunom (konjunkcija 12. travnja) te u razdoblju kad ovaj sretni planet bude tvorio povoljne aspekte (sekstile) s Uranom i Plutonom (17. veljače, 3. svibnja).

Posao

Financije su Bikovima uvijek najvažnija stvar na svijetu, a ove će godine upravo biti onakve kakve ih vole - jasne, precizne i dobre. Naravno, onima koje je trebalo tijekom prošle godine biti u nekim dubiozama, ovo je godina koja će im pomoći da stanu na svoje noge i vrate se tamo gdje su bili. Iskoristite ovakvu godinu kako biste stavili sve na mjesto i napravili dobru priču za više godina pred vama. Sve u svemu - bit će vam dobro, uživajte u godini koja će vam biti u dobrom sjećanju.

Zdravlje

Svakodnevna wellness rutina nešto je novo što će Bikovi ove godine uvesti u svoje svakodnevne aktivnosti - to ne mora biti pravi wellness, dovoljan je i dobro kupanje u kadi ili malo duži tuš. Jednostavno ste shvatili da je to pravi način za vas, tako da se slobodno opustite na kraju dugog dana kako bi bili kao novi ujutro.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2022. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2021. 17:36:19
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    05.01.2022. 08:57
    Haha nece biti svakom isti horoskop
Novi komentar
nužno
nužno