« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
E, MOJ NARODE ...

Blažeković potrošio najviše, Kerum ni zinuo nije

Blažeković leta na sve strane po finim hotelima, a Kerum je u Saboru otvorio usta samo da zijevne nakon cjelonoćnog provoda

Koja ekipa sjedi ovdje, nevjerojatno ...
Koja ekipa sjedi ovdje, nevjerojatno ... (Arhiva)
Više o

saborski zastupnici

,

plaće

,

Hrvatski sabor

,

troškovi

Ma kako se grozili nadnaslova koji podsjeća na jednu pjesmu jednog pjevača koji stalno mjeri visinu kukuruza u dvorištu, nemamo što drugo napisati na rezime godišnjeg (ne)rada zastupnika u hrvatskom Saboru.

Imamo likova kojih se ne bi postidjele ni najsumanutije zemlje svijeta, pa tako HNS-ov Blažeković "nije trošio nego je radio svoj posao" letajući svijetom na sastanke NATO-a i odsjedajući po finim hotelima, sveukupno potrošivši preko 180 tisuća kuna na taj "naporan posao".

Drugi je HDZ-ov Frane Matušić, koji je za troškove prijevoza na saborske sjednice automobilom iz Splita oteo preko 90 tisuća kuna, dok su njegovi kolege koji navodno putuju s Korčule uzeli gotovo dvostruko manje?!

Kerum nije pisnuo ni riječi u Saboru, a drčni Crni Marko voli govoriti samo pred kamerama, jer je u Saboru progovorio ravno četiri puta ... jači šef oporbe, nema što.

Odoše tako sabornici na mjesec dana odmora nakon "naporne godine" u kojoj u Saboru nisu radili ništa, osim konzumacije (pre)jeftine hrane i pića u saborskom restoranu. 

Za što ste glasali i koliko vam je to biće otelo para iz džepa pročitajte detaljnije OVDJE, pa ćete valja biti pametniji drugi put na glasačkom mjestu.

20.12.2013. 08:01:00
Novi komentar
nužno
nužno