objavljeno 20.12.2013. 08:01:00
E, MOJ NARODE ...

Blažeković potrošio najviše, Kerum ni zinuo nije

Blažeković leta na sve strane po finim hotelima, a Kerum je u Saboru otvorio usta samo da zijevne nakon cjelonoćnog provoda

Koja ekipa sjedi ovdje, nevjerojatno ...
Koja ekipa sjedi ovdje, nevjerojatno ... (Arhiva)

Ma kako se grozili nadnaslova koji podsjeća na jednu pjesmu jednog pjevača koji stalno mjeri visinu kukuruza u dvorištu, nemamo što drugo napisati na rezime godišnjeg (ne)rada zastupnika u hrvatskom Saboru.

Imamo likova kojih se ne bi postidjele ni najsumanutije zemlje svijeta, pa tako HNS-ov Blažeković "nije trošio nego je radio svoj posao" letajući svijetom na sastanke NATO-a i odsjedajući po finim hotelima, sveukupno potrošivši preko 180 tisuća kuna na taj "naporan posao".

Drugi je HDZ-ov Frane Matušić, koji je za troškove prijevoza na saborske sjednice automobilom iz Splita oteo preko 90 tisuća kuna, dok su njegovi kolege koji navodno putuju s Korčule uzeli gotovo dvostruko manje?!

Kerum nije pisnuo ni riječi u Saboru, a drčni Crni Marko voli govoriti samo pred kamerama, jer je u Saboru progovorio ravno četiri puta ... jači šef oporbe, nema što.

Odoše tako sabornici na mjesec dana odmora nakon "naporne godine" u kojoj u Saboru nisu radili ništa, osim konzumacije (pre)jeftine hrane i pića u saborskom restoranu. 

Za što ste glasali i koliko vam je to biće otelo para iz džepa pročitajte detaljnije OVDJE, pa ćete valja biti pametniji drugi put na glasačkom mjestu.

20.12.2013. 08:01:00
http://m.metro-portal.hr/blazekovic-potrosio-najvise-kerum-ni-zinuo-nije/82279/