« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
NAJAVE

Black Coffee & Martina Thomas u Zagrebu

Black Coffee iza sebe ima 12 studijskih albuma, 3 diskografske nagrade Porin te pregršt nastupa kako na domaćim tako i na inozemnim jazz festivalima

Black Coffee
Black Coffee (Arhiva)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

Black Coffee

,

Martina Thomas

U nedjelju, 29. studenog, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, hrvatski jazz band 'Black Coffee' obilježit će 26. godišnjicu djelovanja.

Koncertom u 20 sati, promovirat će svoj 13. po redu nosač zvuka, album pod nazivom 'Once upon a time,' a u 14 sati sa svima zainteresiranima popričat će o jazz glazbi, na sat vremena dugom edukativnom koncertu Zajedničko muziciranje.

Black Coffee iza sebe ima 12 studijskih albuma, 3 diskografske nagrade Porin te pregršt nastupa kako na domaćim tako i na inozemnim jazz festivalima.

U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri nastupao je sa niz renomiranih hrvatskih i inozemnih glazbenika kao što su Boško Petrović, Matija Dedić, Zdenka Kovačiček, Gibonni, Oliver Dragojević, Georgie Fame, Catia Werneck, Tammy McCann, Nelson Latif itd..

Posljednjih nekoliko godina Black Coffee nastupa sa Martine Thomas, pjevačicom iz New Yorka, a zajedno s njom izdali su i CD pod nazivom "Yo Yo".

Koncerti s Martinom su istinski spektakli, a na repertoaru su osim jazz standarada, evergreen-i soul i funky glazbe 20. stoljeća.

U siječnju ove godine izašao je njihov 13. po redu album, u izdanju talijanske izdavačke kuće Caligola Records pod nazivom Once upon a time

Na njemu se, osim Martine Thomas, kao gosti pojavljuju talijanski glazbenici Daniele di Bonaventura, bandoneon i Massimo Dona, truba.

27.11.2020. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno