« Putovanja
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
FLIGHTS FROM HELL

Bizarne dogodovštine tijekom leta

Svašta se može dogoditi kad se na malom prostoru nađe stotinjak potpuno različitih ljudi

(Shutterstock)
Više o

bizarno

,

bizarnost

,

smiješne informacije

,

Gregg Rottler

,

FlightsFromHell

,

putovanja zrakoplovom

Neki ljudi skupljaju poštanske marke, dok drugi marljivo bilježe neobične dogodovštine putnika tijekom leta avionom. Gregg Rottler iz Floride je jedan od njih - na stranici FlightsFromHell.com objavio je najzanimljivije doživljaje putnika zrakoplovom. Izdvajamo sljedeće:

WC
Horor svakog putnika je uski WC, u kojem se nitko ne želi zadržati duže nego što je to najpotrebnije. Jedna gospođa morala je obaviti nuždu čim je ušla u zrakoplov, ali je nehotice zaglavila te su je mehaničari uspjeli osloboditi tek nakon sat vremena. Preplašena putnica odmah je poželjela ponovno obaviti nuždu pa su je stjuardese za svaki slučaj poslale na WC u zračnoj luci - avion je zbog nje sve skupa u polijetanju kasnio dva sata.

Čarape
Točno kad se udobno smjestio u svoje sjedalo, jedan putnik je sa zgražanjem primijetio da je muškarac pored njega skinuo cipele i čarape i počeo si čeprkati po noktima te strugati kožu na petama. Nakon nekoliko minuta pored njega se stvorilo čitavo malo brdo odumrle kože.

Pakao
Zrakoplov koji je trebao letjeti na relaciji Chicago-San Francisco zaustavio se naglo na pisti za uzlijetanje zbog neočekivanih tehničkih problema. Popravak je trajao sat vremena nakon čega je pilot isključio motore i zamolio putnike za još malo strpljenja. Ugašen zrakoplov pretvorio se u pravu saunu u kojoj je nekoliko stotina putnika pokušalo izdržati na 35 stupnjeva bez klima uređaja i osvježavajuće vode. Putnici nisu smjeli izaći jer su se i dalje nalazili nasred piste.

Oprez, žabe!
Gospođa koja je sjedila pored neurednog muškarca počela je najednom histerično vikati - iz staklenke koju je njen suputnik držao u krilu iskočilo je naime stotinjak malih žaba koje su se odmah proširile po avionu. Let nije prekinut, ali su putnici zabrinuto pokušavali ponovno skupiti životinjice.

Dlake
"Sjedio sam između nevjerojatno debele žene i prljavog muškarca koji si je tijekom čitavog leta kopao nos i jeo njegov sadržaj, uključujući dlake iz nosa", napisao je traumatiziran muškarac koji je jedva čekao da zrakoplov sleti i da pobjegne glavom bez obzira.

Smrad
Putnici se često žale na debele, nepristojne i prljave suputnike pa tako ne čudi opis jednog od njih koji je za čovjeka pored sebe napisao: znoj se cijedio s njega, smrdio je kao da mjesecima nije vidio kap vode, koža mu je bila prekrivena tetovažama zmija, u prljavim tenisicama skrivao je svoje bose, prljave noge, a nosio je majicu bez rukava koja je bila puna rupa.

Krv
"Čovjek koji je sjedio prije mene bio je prepun rana. No, umjesto da ih ostavi dok se ne povuku, neprestano ih je grebao prljavim noktima i jeo ono što je uspio izgrebati, potom je prstima obrisao krv te ih vrlo detaljno polizao", napisao je na stranici putnik koji do kraja dana više ništa nije mogao pojesti. 

05.04.2010. 12:30:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    light01
    05.04.2010. 13:52
    Ovaj zadnji je najgori!
Novi komentar
nužno
nužno