« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
VRIJEME

Biometeorološka prognoza od 26. do 29. listopada

U cijeloj Hrvatskoj biometeorološke prilike će u subotu biti povoljne, pa se ne očekuju poteškoće kod meteoropata i kroničnih bolesnika.

Vrijeme se pogoršava u ponedjeljak
Vrijeme se pogoršava u ponedjeljak (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

biometeorološka prognoza

,

prognoza vremena

Peludna sezona je završena, navodi Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) u Biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 26. do 29. listopada. I u nedjelju, 27. listopada, biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne.

Krajem dana bi se kod vrlo osjetljivih ljudi mogla pojaviti glavobolja, a noću nesanica. Kronični bolesnici bi mogli osjećati povećanje tegoba.

U ponedjeljak, 28. listopada, približavanje ciklone popraćeno južinom uzrokovat će pogoršanje biometeoroloških prilika. To bi kod meteoropata moglo uzrokovati glavobolju, razdražljivost te poteškoće sa snom i koncentracijom. Kod kroničnih bolesnika su moguće pojačane tegobe.

U utorak, 29. listopada nepovoljne biometeorološke prilike pod utjecajem ciklone uzrokovat će poteškoće meteoropatima i kroničnim bolesnicima. Zbog toga je kod meteoropata moguća glavobolja, kao i bolovi na mjestima ranijih ozljeda.

26.10.2013. 12:02:14
Novi komentar
nužno
nužno