« Zdravlje
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
RAZMJERNO NEPOVOLJNO

Biometeorološka prognoza od 22. do 24. prosinca

Približavanje ciklone popraćeno južinom uzrokovat će u četvrtak ,23. prosinca nepovoljan biometeorološki utjecaj

Vrijeme
Vrijeme (Free Digital Photos)
Više o

biometeorološki uvjeti

,

biometeorološka prognoza

,

biometeorološke prilike

Od 22. do 24. prosinca očekuju se razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike, stoji u biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

U srijedu, 22. prosinca u razmjerno nepovoljnim biometeorološkim prilikama kod osjetljivih je ljudi moguća glavobolja i uz razmjerno visoke temperature umor i razdražljivost. Kod reumatičara su vjerojatni pojačani bolovi.

Približavanje ciklone popraćeno južinom uzrokovat će u četvrtak ,23. prosinca nepovoljan biometeorološki utjecaj. Mnogi će osjećati umor, biti razdražljivi i patiti od glavobolje, te nakon slabijega sna imati smanjenu koncentraciju. Bolovi kod reumatičara će biti pojačani, a pojačane tegobe moguće su i kod drugih bolesnika s kroničnim bolestima.

U petak, 24. prosinca pod utjecajem ciklone biometeorološke prilike će biti nepovoljne. Meteoropati će imati poteškoće sa snom i koncentracijom, glavobolju i biti slabijega raspoloženja. Tegobe kroničnih bolesnika bit će pojačane. Preporuča se izbjegavanje dodatnih napora, navodi se biometeorološkoj i peludnoj prognozi za Hrvatsku Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) .

21.12.2010. 14:03:59
Novi komentar
nužno
nužno