« Život
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Bio - prognoza 1. - 4. studenoga

Fotografija vijesti
Više o

biometeorološka prognoza

,

prognoza peludi

,

bio prognoza

Biometeorološke će prilike sutra u prvom dijelu dana biti nepovoljne, meteoropati će se žaliti na umor, razdražljivost i glavobolju, a tegobe bi mogli osjećati i kronični bolesnici te osobe koje pate od niskog tlaka.

Prema kraju dana nepovoljan vremenski utjecaj malo će oslabjeti pa će se smanjiti i tegobe, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod u Biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 1. do 4. studenoga.

U nedjelju, 2. studenoga, biometeorološke će prilike biti razmjerno povoljne. Osjetljiviji ljudi na vrijeme i kronični bolesnici mogli bi osjećati manji umor.

U ponedjeljak, 3. studenoga biometeorološke će prilike na većem dijelu Hrvatske biti razmjerno povoljne. Prema kraju dana jačati će nepovoljan vremenski utjecaj što će se najviše osjetiti na sjevernom Jadranu te u Lici i Gorskom kotaru. Meteoropati bi mogli patiti od glavobolje i razdražljivosti, mogu se pojaviti bolovi na mjestima ranijih ozljeda. Tegobe uzrokovane vremenom osjećat će i kronični bolesnici.

I u utorak, 4. studenoga, biometeorološke će prilike biti nepovoljne. Kod meteoropata se može javiti umor, slabost i manjak koncentracije, a tegobe od kojih pate kronični bolesnici mogle bi biti pojačane vremenskim utjecajem. Na istoku Hrvatske kao i na južnom Jadranu nepovoljan će vremenski utjecaj biti slabije izražen. (hina/metro-portal)

31.10.2008. 11:06:53
Novi komentar
nužno
nužno