« Kazalište
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
CEKATE

Bilingvalna predstava „Čuvari snova“

Predstava se bavi granicama na više razina te propituje koje su to komunikacijske granice između gluhih i čujućih, ljubavnika i neprijatelja, vojnika raznih država, žena i muškaraca

Čuvari snova u CEKATEu
Čuvari snova u CEKATEu (CeKaTe)
Više o

Cekate

,

predstava

,

Čuvari snova

CeKaTe Teatar otvara svoja vrata predstavi „Čuvari snova" 10. svibnja u  20 sati. U režiji Angela Naumovskog predstavu će u hrvatskoj verziji izvesti glumci Kristijan UgrinaKorana UgrinaIva Vrbos i Lino Ujčić Matessa. Kazališni komad baziran je na originalu finskog autora Eeroa Engvista.

Predstava se bavi granicama na više razina te propituje koje su to komunikacijske granice između gluhih i čujućih, ljubavnika i neprijatelja, vojnika raznih država, žena i muškaraca.

Propitujući uz pomoć bilingvalne interpretacije likova na znakovnom i glasovnom jeziku naše intrinzične i ekstrinzične motivacije za postavljanjem granica, predstava ujedno postavlja pitanja što zapravo znači biti inkluzivan.

Također, mogu li gluhi i čujući prevazići komunikacijske granice i mogu li neprijatelji postati ljubavnici. Više o predstavi: https://www.cekate.hr/?p=30634

Rezervacije karata: angel@dlan.hr  / Udruga DLAN

07.05.2018. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno