« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
INMUSIC #13

Bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na INmusic festivalu #13 uz OTP banku!

Kupci INmusicovih blagdanskih paketa kod sebe već imaju registriranu MC contactless prepaid karticu OTP banke kojom mogu beskontaktno plaćati na svim prodajnim mjestima festivala

OTP banka omogućava beskontaktno plaćanje
OTP banka omogućava beskontaktno plaćanje (INmusic)
Više o

INmusic #13

,

INmusic 2018

,

plaćanje

Već petu godinu za redom OTP banka kao sponzor i partner INmusic festivala osigurava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na festivalu. OTP banka i ove godine brine da uz ovakav efikasan način plaćanja publici omogući da što manje vremena provede u čekanju, a što više u uživanju u vrhunskim nastupima i dobrom društvu.

Bezgotovinska i beskontaktna kupovina podrazumijeva da se sva plaćanja, izuzev kupnje festivalskih memorabilija, na INmusic festivalu i pripadajućem kampu vrše INmusic festivalskom karticom, Mastercard® contactless karticama OTP banke, ali i svim ostalim beskontaktnim bankovnim karticama.

Kupci INmusicovih blagdanskih paketa kod sebe već imaju registriranu MC contactless prepaid karticu OTP banke kojom mogu beskontaktno plaćati na svim prodajnim mjestima festivala, kao i svim drugim bankovnim beskontaktnim karticama, dok se svi koji nemaju beskontaktnu bankovnu karticu mogu služiti INmusic festivalskim karticama, dostupnima na svim festivalskim TOP-UP lokacijama. Nadoplata festivalskih kartica bit će moguća na svim TOP-UP lokacijama na festivalu gotovinom i drugim bankovnim karticama, dok će se MC contactless prepaid kartice OTP banke moći nadopunjavati na posebnom TOP-UP pointu OTP banke na festivalskoj lokaciji. Trenutno stanje festivalske TOP-UP kartice vidljivo je na računu koji se izdaje pri svakoj nadopuni kartice, a nadoplata se može izvršiti gotovinom ili bilo kojom drugom bankovnom karticom na svim TOP-UP lokacijama na festivalu. Radi sigurnosti posjetitelja, maksimalan iznos uplate na festivalsku karticu iznosi 2 000 kuna.

Neke od prednosti koje donosi beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje svakako su:

  • Brža kupovina - višestruko brže obavljanje transakcija na festivalskim prodajnim mjestima
  • Mogućnost trenutačne nadoplate sredstava na festivalsku karticu - na preko 30 TOP-UP lokacija na festivalu i festivalskom kampu
  • Brz i jednostavan povrat sredstava - lokacije za nadoplatu bit će ujedno i lokacije za povrat nepotrošenih sredstava. Povrat sredstava nije moguće izvršiti bez računa dobivenog prilikom kupovine festivalske kartice. Ukoliko netko propusti zatražiti povrat novca na festivalu prije njegova zatvaranja (28. lipnja u 05:00h) - povrat nepotrošenog novca bit će moguć u svim poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske od utorka 3. srpnja do utorka 10. srpnja 2018., uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice i računa izdanog pri kupovini festivalske kartice.
  • Festivalska kartica plaća se 10 kuna, ali se i tih 10 kuna vraća prilikom povrata sredstava - ili svoju karticu možete i zadržati kao uspomenu na još jedan odličan provod na INmusic festivalu!

Svi detalji i odgovori na moguća pitanja u vezi bezgotovinskog i beskontaktnog plaćanja na INmusic festivalu dostupni su na službenim stranicama festivala, putem besplatne festivalske mobilne aplikacije ili u programskim knjižicama koje će biti dostupne na samoj lokaciji festivala, a upute o korištenju beskontaktnih kartica sažete su i u simpatičnom edukativnom videu: https://www.youtube.com/watch?v=NiuD-eq4xaw&featur...

INmusic festival #13 održat će se od 25. do 27. lipnja 2018. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje, a uveličat će ga neka od najatraktivnijih glazbenih imena današnjice - Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice In Chains, David Byrne, St. Vincent, The Kills, Portugal. The Man i mnogi drugi! Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 499 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 499 kuna (+troškovi transakcije), kao i dnevne ulaznice za INmusic festival #13 te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

15.06.2018. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno