« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Beyonce u Zagrebu, još ulaznica u prodaji

U prodaju je pušteno još 240 ulaznica, a ekipa je oduševljena Zagrebom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Beyoncé Knowles

,

Beyonce u Zagrebu

,

Beyonce karte

,

ulaznice Beyonce

Beyonce, prva svjetska zvijezda koja je rasprodala zagrebačku Arenu, sutrašnji će koncert otvoriti na uistinu spektakularan način uz njezin ultimativni hit Crazy in Love, na pozornici obavijenoj dimom. Njezina ekipa oduševljena je zagrebačkim dočekom, a management je odlučio u prodaju pustiti još 240 ulaznica!

Iako ulaznica već danima nema u prodaji, Beyoncein menadžment koji nije skrivao oduševljenje odličnim dočekom i atmosferom koja vlada oko koncerta, odlučio je ustupiti 40 svojih ulaznica pod nazivom „I am... on stage" fanovima koji nisu uspjeli  kupiti ulaznice na vrijeme, a omogućuju im da budu na samoj pozornici nadomak Beyonce. Ulaznice „I am... on stage" bit će u prodaji na blagajni Arene od 15 sati, a njihova cijena iznosi 900 kuna. Management je također odlučio u prodaju pustiti još 150 ulaznica za parter po cijeni od 300 kuna, te dodatnih 50 VIP Experience ulaznica za 400 kn! Na ovaj će način svi oni koji nisu to učinili na vrijeme, moći kupiti ulaznicu za najveći Beck'sperience događaj ove godine.

Beyonce ludilo vezano za njezin u turneju koja upravo započinje u Zagrebu, ne jenjava. Nakon što je Zagreb bio tjednima rasprodan, stotinu rasplesanih djevojaka u „Single Ladies" kostimima prije nekoliko dana upriličilo je nezapamćeni show - na londonskom Picadilly Circusu otplesale su koreografiju iz pjesme Single Ladies i time je obilježen početak europske „I am..." turneje.

Zagreb sigurno može i bolje i vjerujemo da će zagrebačka publika danas dokazati zašto ju često nazivaju - najboljom!

Nekoliko korisnih savjeta za sve koji će se danas uputiti na koncert: promet će biti posebno reguliran od autoputa do Arene pa se mole svi koji dolaze privatnim vozilima da koriste okolne prilazne ceste. U Arenu nije dozvoljeno unošenje hrane ili pića ali moguće je unijeni male fotoaparate.  Predviđeno trajanje koncerta je dva sata, a za ulaz publike otvoreni su svi glavni ulazi (A, B, C i D).

 

26.04.2009. 11:43:20
Novi komentar
nužno
nužno