« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
IZGLEDAJTE SAVRŠENO

Beauty trikovi za jesen

Nakon što završi dugo toplo ljeto pripremamo topliju garderobu kako bismo zagrijali tijelo.

Budite savršeni u jesensko vrijeme
Budite savršeni u jesensko vrijeme (Shutterstock)
Više o

kozmetika

,

ljepota

,

šminkanje

,

jesen

Isto tako naša koža i kosa zbog vjetra, hladnoće i manjka vlage u zraku trebaju novu 'odjeću' za jesen. Evo nekoliko beauty trikova.

1. Potamnite kosu - Tamnija kosa lakše se održava u hladnijim razdobljima i manje se isušuje. Također ljepše i toplije izgleda dok se presijava na vrućoj svjetlosti iz kamina.

2. Hidratantna krema - Možda ljeti niste toliko rabili kremu, pogotovo hidratantnu. Eh, s početkom jeseni vratite se u rutinu te izdašno nanosite kremu na lice. Što hranjivija, to je bolja.

3. Krema za sunčanje - Iako je ljeto gotovo, kreme sa zaštitnim faktorom ne služe samo kao zaštita od sunca, zato - nastavite ih rabiti jer štite od hladnoće i vjetra. Koža će vam biti zahvalna i mekana, a i manje će se isušivati.

4. Maske za kosu - Jednom tjedno dok perete kosu stavite i masku kako biste spriječili isušivanje. Pri svakom pranju nanesite i veću količinu regeneratora.

5. Manikura - Omogućite si manikuru s finim zaštitnim slojem za nokte. Ako dvojite između manikure i pedikure, jesenski je odabir njega noktiju na rukama.

07.11.2014. 13:24:00
Novi komentar
nužno
nužno