« Nogomet
objavljeno prije 12 godina
ŠORAAA!!

BBB-e napali navijači Lecha

U središtu Poznanja je sinoć došlo do sukoba poljskih navijača s BBB-ima, a nastradali su i Irci koji su bili s njima

Tarapana u centru Poznanja
Tarapana u centru Poznanja (Screenshot YouTube)
Više o

navijači

,

tučnjava

,

BBB

,

Euro 2012.

,

Poznanj

,

Lech

,

europsko prvenstvo u nogometu 2012

Navijači Lecha imaju nešto protiv navijača Dinama, jer su ih tijekom subote tražili po cijelom Poznanju. Na kraju su iza ponoći uspjeli pronaći skupinu od tridesetak BBB-a na trgu Stary Rynek u centru Poznanja i napasti ih.

Tarapana je trajala desetak minuta, a razbijenih je glava bilo u izobilju s obje strane. Irci koji su bili na trgu također su dobili batina. Napad ne čudi, jer BBB-i imaju priličnu reputaciju u europskim okvirima nakon tučnjava koje su obilježile proteklih petnaestak godina, a u kojima su redovno pobjeđivali.

Poljska je policija pokušala zataškati incident, jer su ga objavili tek danas, a nisu obavijestili ni hrvatske policajce na ispomoći. Prema njima, gužva je trajala svega par minuta i prestala je nakon njihove intervencije.

No, kako je jedan od prisutnih snimio incident i postavio ga na YouTube, poljska policija nije imala mogućnosti dalje zataškavati slučaj.

Irci koji su bili na trgu potvrdili su priču BBB-a, javivši svojim medijima da su mirno pili na trgu s Hrvatima kad su uletjeli maskirani Poljaci i izazvali tučnjavu.


10.06.2012. 17:27:08
Novi komentar
nužno
nužno