« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
SKANDAL NA POMOLU

Barack Obama prevario Michelle s pomoćnicom Verom Baker?

Prema pisanju The National Enquirerera, jedan washingtonski hotel u posjedu je video snimke koja dokazuje preljub najmoćnijeg čovjeka na svijetu

(Getty Images)
Više o

Barack Obama

,

preljub

,

Michelle Obama

,

američki predsjednik

,

regionalno tržište

Barack Obama uhvaćen u preljubu? Prema pisanju The National Enquirera, američki je predsjednik već neko vrijeme u vatrenoj vezi s Verom Baker, 35-godišnjom ženom koja je sudjelovala u aktivnostima njegove kampanje za ulazak u Senat, kad su se, naime, i prvi put vidjeli.

List dodaje kako je afera razotkrivena preko video snimke napravljene u jednom hotelu u Washingtonu. Svi protivnici Obamine politike i njegove administracije s radošću su dočekali ovu vijest. Oni naime nude čak milijun dolara za dokaz kojim bi se srušili temelji svega onoga što je Obama do sad izgradio. List uvjerava javnost da je snimka iz hotela nepobitan dokaz da je predsjednik SAD-a počinio preljub. Navodno bi to mogao potvrditi i vozač limuzine koji je Veru Baker vozio do spornog hotela na sastanak s najmoćnijim čovjekom na svijetu.

Vozač je rekao da Baker nije imala sobu u dotičnom hotelu ali da ju je ipak čekao da se presvuče. Gdje bi se mogla presvući ako nema sobu u hotelu osim ako nije bila u predsjedničkoj?! Nadalje, kako objašnjava šofer, vozio ih je po čitavom gradu i na kraju ih ostavio u hotelu. Istražitelji od hotela nastoje dobiti snimku; njeno objavljivanje, ako je uopće autentična,  moglo bi stvoriti mnoge probleme trenutnom predsjedniku SAD-a.

03.05.2010. 16:26:00
Novi komentar
nužno
nužno