« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina

Badurina vizualizira Quelle Fashion.hr

Dramski umjetnik Livio Badurina i vodeći hrvatski dizajneri osmislili izgled modnog događaja

On je umjetnik u pravom smislu te riječi. Već dva desetljeća suvereno vlada kazališnim i filmskim svijetom, bio je asistent na Akademiji dramskih umjetnosti, a odnedavno svoje vrijeme rado provodi u uredništvu čaopisa Hrvatsko glumište.

Kao da to sve nije dovoljno, osebujni glumac Livio Badurina posljednjih se godina neumorno bavi fotografijom, a istinska strast prema čarobnom ‘zaustavljanju trenutka’ već mu je osigurala dvije samostalne izložbe, u Dubrovniku i Poreču. I organizatori Quelle Fashion.hr-a primijetili su njegov talent i snažan estetski senzibilitet te su mu za ovogodišnje modno izdanje koje će se održati od 31. siječnja do 2. veljače u Varaždinu, namijenili važnu ulogu - osmisliti vizualni identitet cjelokupnog nadolazećeg događaja.

Kako bi ovaj projekt uspješno zaživio, vodeći hrvatski dizajneri i glumac iz Rijeke puna su se dva mjeseca svakodnevno družili te razmjenjujući ideje i znanje marljivo osmišljavali kako na što bolji način po prvi put prikazati hrvatsku autorsku modu na realan i dostojanstven način bez lažnog glamura.

Jesu li u tome uspjeli moći ćete provjeriti za nešto više od tjedan dana kada u gradu baroka započinje pravi modni spektakl čiji ćete tijek događanja moći pratiti i na stranicama Metro expressa, medijskog pokrovitelja Quelle Fashion.hr-a. 

Piše: Iva Novak
23.01.2008. 00:16:38
Novi komentar
nužno
nužno