« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
BLUES

B# Band, Ben Dover & The Whisper u klubu Sax!

U četvrtak, 21.travnja u klubu Sax! nastupaju Ben Dover, The Whisper i B# Band koji će vas oduševiti svojim originalnim, energičnim i modernim izvedbama klasika bluesa i rocka.

Ben Dover, dobri duh ZG bluesa
Ben Dover, dobri duh ZG bluesa (Arhiva)
Više o

Ben Dover

,

klub SAX

,

The Whisper

,

B# Band

Dugogodišnje glazbeno iskustvo, talent i pozitivna energija glavne su karakteristike ovih bendova koji već nekoliko godina zabavljaju publiku željnu dobre svirke.

B# Band je autorski blues rock bend sastavljen od iskusnih glazbenika koji preko 20 godina sviraju blues, rock, jazz. Sviraju autorske pjesme te obrade raznih blues standarda po hrvatskim klubovima i festivalima. U pripremi je izdavanje singla, a potom i izdavanje prvog albuma s kojim planiraju izaći i na međunarodnu scenu.

Ben Dover je simpatična četvorka iz Zagreba koja će vas razveseliti i iznenaditi svojom originalnom interpretacijom klasika bluesa i rocka. Bend već 12 godina nesmanjenim intenzitetom şvira pub rock i postali su pravi dobri duh ZG bluesa jer već nekoliko sezona održavaju zagrebačku blues scenu živom. Također su jedini bend koji je nastupio na svih dosadašnjih šest Zagreb International Blues Festivala, a svirati će i na ovogodišnjem, sedmom po redu. 

Zagrebačka rock-blues-soul skupina The Whisper već je nekoliko godina aktivno prisutna na hrvatskoj klupskoj sceni, a spojili su dugogodišnje scensko i studijsko iskustvo instrumentalista s  izuzetnom energijom pjevačice mlađe generacije. Repertoar se sastoji od blues and soul standarda i klasika, probrane rock antologije i blues instrumentala, a sve je to interpertirano na novi, originalan način te uz maksimalno poštivanje duha originala.

Ulaz na koncert je besplatan.

20.04.2016. 10:13:03
Novi komentar
nužno
nužno