« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
MA DA?!

Axl Rose umjesto Briana Johnsona pjeva u AC/DC

Australski pioniri hard rocka, skupina AC/DC najavila je u subotu da će rocker Axl Rose iz skupine Guns N'Roses zauzeti mjesto pjevača Briana Johnsona koji bi mogao oglušiti ako nastavi nastupati

Axl Rose promijenio bend
Axl Rose promijenio bend (Arhiva)
Više o

Axl Rose

,

AC/DC

,

Guns N'Roses

,

Brian Johnson

Axl Rose novi je pjevač legendarnih AC/DC umjesto Briana Johnsona, potvrdio je bend zamjenu nekoliko sati prije nego su Guns N'Roses nastupili na pozornici festivala Coachella, u Kaliforniji, na kojem su se okupili Axl Rose i Slash, originalni gitarist skupine, u zahlađenim odnosima već više od 20 godina.

Axl Rose trebao bi prvi put nastupiti s AC/DC-jem 7. svibnja u Lisabonu, na prvom u nizu od 12 koncerata u Europi. Rocker će se potom vratiti u Sj. Ameriku na turneju Guns N'Rosesa predviđenu u 20 velikih američkih gradova, kao i Torontu u Kanadi. Skupina nije navela o koliko dugoj zamjeni će se raditi.

AC/DC najavio je početkom ožujka odgodu niza koncerta predviđenih do 10. travnja objašnjenjem da će se na scenu vratiti "vjerojatno" s drugim pjevačem. Liječnici su savjetovali pjevaču Brianu Johnsonu (68) "da smjesta prekine turneju ili bi mogao potpuno izgubiti sluh". "Članovi AC/DC-ja žele zahvaliti Brianu Johnsonu na njegovu doprinosu i odanosti skupini tijekom godina", priopćila je skupina.

17.04.2016. 10:32:00
Novi komentar
nužno
nužno