« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Avril Lavigne previše seksi za Malezijce

Islamska oporba u Maleziji traži otkazivanje koncerta Avril Lavigne zbog seksi pokreta na sceni

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (GETTY IMAGES)
Više o

Avril Lavigne

,

koncert u Kuala Lumpuru

,

Pan-malezijska islamska stranka

Kanadska pjevačica trebala je početi svoju azijsku turneju u Kuala Lumpuru 29. kolovoza, no mladež Pan-malezijske islamske stranke tvrdi da će koncert promovirati pogrešne vrijednosti samo dva dana uoči Dana nezavisnosti Malezije 31. kolovoza.

Stranački dužnosnik izjavio je da oni ne žele takav uzor za svoju mladež, nego umjetnike koji promiču pozitivne vrijednosti prema njihovim shvaćanjima. Stranka je poslala službeni protest Ministarstvu kulture koje odobrava sve nastupe stranih izvođača.

Prema izvorima iz Ministarstva, Avril Lavigne još uvijek nije dobila dozvolu za nastup, jer će se komisija sastati slijedeći utorak i razmotriti molbu organizatora turneje. Glasnogovornik organizatora negira bilo kakve negativne elemente u nastupu kanadske zvijezde i vjeruje u dobivanje dozvole za nastup.

Inače, svi izvođači koji žele nastupati u Maleziji moraju se obvezati da na pozornici neće nositi odjeću s opscenim sadržajem ili bilo kakvim sadržajem povezanim s promocijom droga, te moraju biti pokriveni od prsa do gležnjeva. Jednako tako, nepoćudnim se smatra skakanje, vikanje, grljenje i ljubljenje na sceni.

Lavigne nije jedina koja ima takvih problema. Prošle godine su Christina Aguilera i Beyonce otkazale nastupe u Maleziji, dok je Gwen Stefani nastupila zakopčana do grla, komentirajući to kao veliku žrtvu koju je morala podnijeti za svoje obožavatelje. Gore su prošle Pussycat Dolls, koje su kažnjene s, doduše skromnih, 2.850 dolara zbog kršenja odredbi o ćudoređu na pozornici. (METRO)

21.08.2008. 01:17:36
Novi komentar
nužno
nužno