« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

Aussie - čudesna njega za obojanu kosu

Isprobaj fantastičnu kolekciju Aussie Colour Mate koja pomaže očuvati bogatu i sjajnu boju tvoje kose. Postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom

Ekstrakt divlje breskve za sjajnu kosu
Ekstrakt divlje breskve za sjajnu kosu (Arhiva)
Više o

suhi šampon

,

maska

,

Aussie Colour Mate

,

balzam

Jesen i zima više neće kvariti tvoju frizuru! Mi znamo kako postići da tvoja kosa bude živahna i blistava, baš kao ti. Za nju će se pobrinuti Aussie Colour Mate - kolekcija uz koju će tvoja kosa uvijek izgledati kao svježe obojana. Bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike, uz Aussie Colour Mate tvoja obojana kosa će uvijek biti blistava i apsolutno zanosna. Reci ne jesenskoj depresiji i beživotnoj kosi! Ove sezone odaberi boju i podari novu nijansu svom životu!

Tvoja obojana kosa je beživotna i nema sjaja? Kada pogledaš svoje uvojke u ogledalu pomisliš kako su izblijedjeli i izgubili boju? Nemoj se skrivati u mišjoj rupi, podari svojoj kosi nov sjaj! Zasigurno misliš "lako je to reći". Mi znamo kako je obojena kosa velik izazov. Istovremeno, znamo i kako je život prekratak da bismo brinuli o beživotnim uvojcima koje je teško kontrolirati. Misliš li kako tvojoj kosi samo čudo može pomoći, Aussie je prava stvar za tebe!

Aussie već poznaješ - to su čarobni proizvodi za njegu kose iz Australije. Bočice Aussie Colour Mate sadrže kombinaciju sastojaka s ekstraktom australske divlje breskve, čija regenerativna svojstva australski domoroci koriste već stotinama godina. Nanijeti ekstrakt breskve na kosu? - pitaš se. Točno to! Aussie Colour Mate pomaže tvojoj kosi da ostane savršena, a boju čini blistavom i bogatom.

Želiš li dašak egzotične njege? Samo za tebe, čarobnjaci iz Aussieja su osmislili tri čarobna proizvoda koji će tvojoj beživotnoj, obojenoj kosi vratiti hidratizaciju i sjaj. Šampon i balzam Aussie Colour Mate savršen su tretman za tvoju kosu. Obavij se slatkim mirisom sočne breskve i osjeti kako ti egzotični koktel čisti i hrani obojene uvojke! Tvoja kosa treba intenzivnu regeneraciju? Upotrijebi Aussie 3 Minute Miracle Colour - čarobni tretman za beživotnu, obojenu kosu. Vitaminska bomba u ovom jedinstvenom tretmanu trenutačno vraća sjaj i vitalnost tvojoj kosi! Posebna formula s uljem australske divlje breskve osmišljena je kako bi ti razvedrila dan i vratila sjaj tvojoj beživotnoj kosi. S Aussiejem tvoja će kosa biti živahna poput tebe!

Postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom!

Proizvodi za njegu kose Aussie dostupni su u dm-u.

Šampon Aussie Colour Mate 300 ml - 49,90 kn*

Balzam Aussie Colour Mate 250 ml - 49,90 kn*

Tretman Aussie 3 Minute Miracle Colour 250 ml - 59,90 kn*

* preporučena maloprodajna cijena

Ovaj sjajan paket proizvoda možete i osvojiti u nagradnoj igri!

06.12.2013. 14:50:58
Novi komentar
nužno
nužno