« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
FESTIVAL

Atlantis Festival 2011 će trajati čak pet dana

Ove će se godine Atlantis festival odvijati od 26. do 30. srpnja

Thieves Like Us na Atlantisu 2010
Thieves Like Us na Atlantisu 2010 (Atlantis festival)
Više o

Atlantis festival

Dojmovi od prošle godine još se nisu niti slegli, a Atlantis tim je već opako u organizaciji petog po redu Atlantis Festivala. Počeli su malo sramežljivo 2007. godine, te ubrzo izrasli u najveći ljetni splitski tulum koji svojim posjetiteljima nudi raznolike kulturne, sportske i glazbene programe u ukupno pet festivalskih dana. Dobro ste čuli, Atlantis Festival će se u svom petom izdaju proširiti na respektabilnih pet programskih dana.

U četiri izdanja koja je imao do sada, Atlantis Festival je obogatio glazbenu scenu, kao i scenu ostalih izvedbenih umjetnosti, te uvelike utjecao na razvijanje i promociju skejt subkulture kako grada Splita tako i cijele Hrvatske.

Posjetitelji su imali priliku zabavljati se na prekrasnom lokalitetu tvrđave Gripe uz bandove kao što su Zoot Woman, Ladytron, Apparat, Shy Child, Thieves Like Us, uživati u raznim kulturnim sadržajima od kojih se ističe izložba poznatog tipografa i dizajnera Alexa Trochuta, kao i provesti nezaboravne večeri gledajući akrobacije ponajboljih europskih skatera kako se natječu u disciplini "Lord of the Lines" koja se održava na atraktivnoj lokaciji gradskog parka Đardin.

Atlantis Festival će nas nastaviti uveseljavati i ove, 2011. godine, na svom petom izdanju koje će se održati od 26. do 30. srpnja, a organizatori poručuju: "Zapalit ćemo Split za vrijeme trajanja kulturnog programa, odabrati najvještijeg skateboardera pod svjetlima reflektora te uživati u glazbenom programu na tvrđavi Gripe, koja će ponovno ugostiti velika imena svjetske i domaće glazbene scene."

Povodom objave prvih informacija o Atlantis Festivalu 2011. u prodaju su puštene "early bird" festivalske ulaznice po cijeni od 100 kuna. Ulaznice možete kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr .

Kao i uvijek s Atlantisom se možete družiti na njihovom Facebooku i Twitteru.

www.atlantisfestival.hr

 

22.03.2011. 21:07:35
Novi komentar
nužno
nužno