« Film
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
I ZAISTA SE VRAĆA

Arnold Schwarzenegger se vraća filmu

"Terminator" trnutno pregledava tri scenarija, anajizfglednije je da će se odlučiti za onaj pod nazivom "With Wings of Eagle" u kojem bi utjelovio starijeg vojnika

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger (Getty Images)
Više o

Arnold Schwarzenegger

,

film

Glumac-političar Arnold Schwarzenegger glumit će vojnika u novom filmu „With Wings of Eagles". Zvijezda „Terminatora" bila je na poduljoj stanci od glume jer se fokusirala na svoju političku karijeru u ulozi guvernera Kalifornije od studenog 2003. do siječnja 2011. Međutim, Arnie je počeo  birati scenarije budućih akcijskih uspješnica. „Trenutno čitam tri scenarija. Jedan od njih, kojeg sam uzimao u obzir još prije nego što sam postao guverner, posebno me oduševljava.

Glumio bih starijeg vojnika koji pred sam kraj rata dobiva naređenje da ubije skupinu klinaca. međutim, on to ne čini i umjesto da ih ubije, sklanja ih na sigurno riskirajući vlastiti život i doživljavajući brojne avanture. Scenarij se temelji na istinitoj priči", kazao je Schwarzenegger, a citira ga portal Contactmusic. Ovaj 63-godišnji glumac također je otkrio da više nije u stanju izvoditi sve akcijske trikove koji su ga i učinili slavnim. „U budućnosti ću morati prilagođavati uloge svojoj dobi. Clint Eastwood je to također učinio. Ekstremne borbe i pucačina više nisu mogući. želim dobiti veći poticaj da budem pravi glumac i mislim da ću uspjeti odgovoriti na taj izazov. Ja sam poput spužve, upijam sve znanje i uvijek sam voljan učiti nove stvari", kazao je Arnie.

18.01.2011. 21:50:00
Novi komentar
nužno
nužno