« Glazba
objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana
NAJAVE

Arctic Monkeys fešta ovaj petak u Boogaloou

Za afterparty zadužen je vrsni indie znalac Dom Smith, dok se ulaznice po cijeni od 35 kuna u pretprodaji (na ulazu 45 kn) mogu kupiti u Boogaloou (10-16 h) ili Dirty Old Shopu

Atmosfera je uvijek vrhunska
Atmosfera je uvijek vrhunska (Arhiva)
Više o

Boogaloo

,

Stereo Deficit

Provjereno sjajni Arctic Monkeys tribute iz Kruševca, Stereo Deficit, vraća se ovaj petak u Boogaloo, jednoj od svojih najvjernijih publika! Za afterparty zadužen je vrsni indie znalac Dom Smith, dok se ulaznice po cijeni od 35 kuna u pretprodaji (na ulazu 45 kn) mogu kupiti u Boogaloou (10-16 h) ili Dirty Old Shopu!

STEREO DEFICIT je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca. Prvo je nastao pod nazivom Random sredinom 2010. godine kao rezultat uzajamne ljubavi trojice braće prema raznovrsnoj progresivnoj glazbi. Kasnije im se pridružuje ostatak benda i s vremenom postaju Arctic Monkeys tribute, a sada nastupaju kao četvorka.

Članovi benda su Stefan Mijajlović (gitara/vokal) i nezgodna braća Matić: Andreja (gitara/vokal), Nikola (bas) i Aleksa (bubnjevi/vokal). Iza sebe imaju već impresivan niz krcatih nastupa u Zagrebu, a sigurno će tako biti i ovaj put u Boogaloou!

DOM SMITH - čovjek koji se naprosto kuži u indie i zna što mladi vole.

Facebook event

03.03.2020. 15:43:00
Novi komentar
nužno
nužno