« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
NOVOSTI

AOC blagdanski vodič

Niste sigurni koji hardware darovati ove godine? AOC predstavlja svoj blagdanski vodič za darove

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

AOC

,

monitori

,

blagdanski vodič

AOC, vodeći brend za monitore, udružio je snage sa svojim pod-brendom AGON by AOC, svjetski poznatim po svojim gejmerskim monitorima i IT dodatcima. Ove su godine tako na tržište predstavili široku paletu monitora i dodataka za računalo. Zaključujući ovogodišnje poslovne i gejmerske uspjehe i inovacije, AOC predstavlja savršene ideje za darove za nadolazeće blagdane.

Ultra elegantan - Ultra HD

Još ste uvijek u potrazi za novogodišnjim rezolucijama? AOC vam predstavlja U27V4EA iz svoje vrijednosno orijentirane V4 serije. Riječ je o 27-inčnom (68,58 cm) monitoru u 4K rezoluciji (3840 x 2160 piksela) s IPS panelom koji nudi široke kutove gledanja. Elegantan i minimalistički trostrani dizajn bez obruba elegantno će stajati na svakom radnom stolu. Njegova svjetlina od 350 nita dovoljno je visoka za ugodnu upotrebu u osunčanim prostorijama. Uz područje raspona od 112% sRGB i 83% Adobe RGB, ovaj je monitor prikladan za digitalno uređivanje slika i videa, s dodatnom oštrinom 4K rezolucije. Nakon radnog vremena, prikladan je i za jednostavnije gejmerske zadatke, zahvaljujući Adaptive-Sync podršci i vremenu reakcije od 4 ms GtG. Ovaj elegantni U27V4EA monitor zadovoljava sve navedene opsežne značajke, a s cijenom od samo 2,789.00 kn, čini idealni dar za vaš home office.

Unaprijedite svoj home office

AOC-ov Q32P2CA zauzima visoko mjesto u pogledu značajki. Ovaj monitor od 31,5" (80 cm) s IPS panelom nudi QHD rezoluciju (2560 x 1440 piksela), pružajući dojmljivu veličinu zaslona uz savršenu razlučivost. Ono što Q32P2CA čini pravom IT poslasticom njegova je USB-C povezivost. Prijenosna računala i tableti koji podržavaju USB-C DisplayPort Alternate način rada mogu se jednostavno spojiti na monitor kako bi se proširio zaslon, dok monitor može istovremeno puniti ove uređaje do 65 W putem USB-C, pritom eliminirajući potrebu za drugim kabelom za napajanje i na taj način smanjujući nered . Dio P2 serije usmjerene na poslovanje, Q32P2CA opremljen je ergonomskim postoljem koje nudi podešavanje visine, nagiba, rotacije. Značajke poput Low Blue Light načina rada i tehnologije bez treperenja smanjuju umor očiju, omogućujući korisniku potpunu usredotočenost na poslu. Ovaj je monitor savršeno prikladan i za razne aplikacije koje sadrže bogate i fino definirane slike, ali i za mnogo jasnije pokretne slike zahvaljujući podršci za boje od 1,07 milijardi, stopi osvježavanja od 75 Hz i 4 ms GtG. Q32P2CA (cijena: 3,399.00 kn) ili U32P2CA, njegov Ultra HD rođak s elegantnim trostranim dizajnom bez obruba (cijena: 4,309.00 kn), izvrsni su darovi za sve koji vole biti produktivni u svom home office-u.

Brzo i živopisno gejmanje

Najbolji dar za jednog gejmera zasigurno je solidan hardverski dodatak njegovoj gejmerskoj postavi. AGON by AOC-ova hvaljena serija AOC GAMING G2 nudi iznimnu kvalitetu, posebno s 27G2U (cijena: 2,109.00 kn). Savršeno prikladan za brze FPS, RPG, Action ili MOBA igre, zahvaljujući brzini osvježavanja od 144 Hz, 27G2U od 27" (68,58 cm) ima Full HD (1920 x 1080) IPS panel za prodorne, prirodne i realistične boje. S većim zaslonom od uobičajenih 24-inčnih monitora, 27G2U olakšava uočavanje detalja, dok uobičajeni GPU-i mogu postići visoke brzine kadrova u svojoj Full HD rezoluciji. Smanjenje zamućenja u pokretu (MBR) smanjuje vrijeme odziva na 1 ms MPRT, osiguravajući fluidno i oštro iskustvo gejmanja. Gejmeri mogu udobno sjediti i uživati u gejmanju zahvaljujući ergonomskom postolju, Low Blue Light načinu rada i tehnologiji bez treperenja.

Za gejmere koji najviše cijene brzinu i broj sličica, C27G2ZU će biti izvrstan dar. 27" (68,58 cm) C27G2ZU ima brzinu osvježavanja od 240 Hz i samo 0,5 ms MPRT za postizanje oštrih vizuala. Njegova VA ploča s visokim omjerom kontrasta od 3000:1 i zakrivljenošću od 1500R u potpunosti uranja gejmere u igru. Za ambiciozne i kompetitivne gejmere s brzim refleksima, C27G2ZU nudi sjajnu kombinaciju značajki po odličnoj cijeni (2,259.00 kn).

Zaronite u simulaciju

AGON, AGON by AOC-ova high-end serija nudi premium i značajkama bogato iskustvo za sve gejmere, a posebno za ljubitelje letenja, utrka ili bilo koje simulacije u prvom licu. Ogroman 49" (124 cm) AGON AG493UCX2 monitor (cijena: 8,139.00 kn) stvoren je za igrače koji žele ići izvan granica stvarnosti. Zakrivljenost od 1500R, super-široki omjer stranica od 32:9 i Dual QHD razlučivost od 5120 x 1440 piksela ne samo da u potpunosti pokrivaju periferno vidno polje korisnika, već povećavaju njihovu svjesnost situacije. Sa širokim vidnim poljem, simulacijski trkači mogu lako vidjeti svoje protivnike u bočnim retrovizorima, a simulacijski piloti mogu se bez problema okrenuti I provjeriti pistu prije konačnog prilaska. Brzina osvježavanja od 165 Hz i MPRT od 1 ms osiguravaju upečatljivije iskustvo i osjećaj "povezanosti", dok svjetlina od 400 nita, kontrast 3000:1, podrška za DisplayHDR 400 i 90% područja raspona DCI-P3 pružaju prirodan, zasićen i šaren prikaz. Nadalje, ovaj je monitor ergonomski te povećava produktivnost u home office-u ili na streaming radnom stolu, a sve to zahvaljujući "Slika po slika" načinu rada, KVM prekidaču i USB-C povezivanju (isporuka snage 65 W).

Od stručnjaka, za stručnjake

AGON PRO, AGON by AOC-ova high-end serija monitora za e-sport entuzijaste, namijenjena je vrlo kompetitivnim gejmerima i onima koji se neće zadovoljiti ni sa čim manjim I prosječnim. AGON PRO AG254FG (cijena: 6,419.00 knje prava gejmerska zvijer. Sa svojom velikom brzinom osvježavanja, s blistavom brzinom osvježavanja od 360 Hz, 1 ms GtG i NVIDIA G-SYNC certifikatom te 24.5" (62.23 cm), AG254FG je opremljen i sa Fast-IPS trostranim panelom bez obruba, u Full HD (1920x1080), s bogatim bojama (100% sRGB pokrivenost). Krasi ga I elegantan dizajn (dobitnik nagrade za dizajn "Reddot"). Uključen i uklonjivi Screen Shield eliminira sjene i refleksije od vanjskih izvora svjetlosti, nudeći savršeno iskustvo gejmanja i danju i noću. S iznimno malim ulaznim kašnjenjem, monitor također ima NVIDIA-in Reflex Latency Analyzer, tako da korisnici mogu izmjeriti svoje ukupno kašnjenje sustava i identificirati potencijalne probleme.

Gaming oprema van samog zaslona: Poboljšajte svoj setup

Dok monitori za gejmanje uglavnom pokrivaju vizualni dio cjelokupnog doživljaja, zvuk i uređaji za unos jednako su važne sastavnice. Kako bi zaokružio ekosustav igara, AGON by AOC ima ponudu za sva područja:

AOC GAMING GH300 (cijena: 419.00 kn) su 7.1 gaming slušalice s mikrofonom koji se može ukloniti. Veliki neodimijski drajveri od 50 mm nude čist zvuk u širokom frekvencijskom rasponu (20 Hz - 20 kHz), a ugrađeni 24-bit/96 kHz DAC reproducira zvuk studijske kvalitete. Gejmeri mogu slušati i točno odrediti korake svojih neprijatelja ili uživati ​​u briljantnim zvučnim pejzažima, zahvaljujući njegovoj virtualnoj podršci za 7.1 surround zvuk.

AOC GAMING GM500 (cijena: 209.00 kn), miš za ljevake i dešnjake, jedan je od najjednostavnijih, ali savršenih darova za gejmere bilo koje razine. Podržavajući NVIDIA Reflex tehnologiju za gotovo nultu latenciju, ovaj miš je opremljen visokokvalitetnim, preciznim Pixart senzorom i izdržljivim Omron prekidačima, prikladnim za napeta i brza natjecanja. 5000 DPI, 20g ubrzanje i brzina praćenja od 100 IPS čine da se precizno ciljanje korisnika prevede izravno u igru.

AOC GAMING GK500 (cijena: 539,00 kn) idealan je suputnik za GM500 miš. Riječ je o mehaničkoj gejmerskoj tipkovnici sa 104 tipke i tišim, linearnim stilom Outemu Red prekidača koje gejmeri posebno vole i cijene. Užitak je pisati i gejmati zahvaljujući preokretu n-tipke i 100% anti ghosting značajkama.

Sve tri gejming dodatka imaju Light FX RGB osvjetljenje koje se može opsežno prilagoditi putem različitih efekata i svojstava AOC G-Menu softvera i sinkronizirati između AOC-ove opreme koja podržava Light FX, u rasponu od dodatnih IT uređaja i opreme do monitora.

AOC-ov široka i raznovrsna ponuda nudi širok izbor monitora i dodatne IT opreme za sve - od prodječnih home office korisnika do ljubitelja e-sporta, simulacija i gaminga općenito. Ova je zima je idealno vrijeme da razveselite prijatelje i obitelj darovima koji će povećati njihovu produktivnost ili poboljšati njihov gaming setup. Pripremite ih za budućnost rada i gejmanja s AOC-om!

 

 

 

 

 

 

10.12.2021. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno