objavljeno 10.12.2021. 10:01:00
NOVOSTI

AOC blagdanski vodič

Niste sigurni koji hardware darovati ove godine? AOC predstavlja svoj blagdanski vodič za darove

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

AOC, vodeći brend za monitore, udružio je snage sa svojim pod-brendom AGON by AOC, svjetski poznatim po svojim gejmerskim monitorima i IT dodatcima. Ove su godine tako na tržište predstavili široku paletu monitora i dodataka za računalo. Zaključujući ovogodišnje poslovne i gejmerske uspjehe i inovacije, AOC predstavlja savršene ideje za darove za nadolazeće blagdane.

Ultra elegantan - Ultra HD

Još ste uvijek u potrazi za novogodišnjim rezolucijama? AOC vam predstavlja U27V4EA iz svoje vrijednosno orijentirane V4 serije. Riječ je o 27-inčnom (68,58 cm) monitoru u 4K rezoluciji (3840 x 2160 piksela) s IPS panelom koji nudi široke kutove gledanja. Elegantan i minimalistički trostrani dizajn bez obruba elegantno će stajati na svakom radnom stolu. Njegova svjetlina od 350 nita dovoljno je visoka za ugodnu upotrebu u osunčanim prostorijama. Uz područje raspona od 112% sRGB i 83% Adobe RGB, ovaj je monitor prikladan za digitalno uređivanje slika i videa, s dodatnom oštrinom 4K rezolucije. Nakon radnog vremena, prikladan je i za jednostavnije gejmerske zadatke, zahvaljujući Adaptive-Sync podršci i vremenu reakcije od 4 ms GtG. Ovaj elegantni U27V4EA monitor zadovoljava sve navedene opsežne značajke, a s cijenom od samo 2,789.00 kn, čini idealni dar za vaš home office.

Unaprijedite svoj home office

AOC-ov Q32P2CA zauzima visoko mjesto u pogledu značajki. Ovaj monitor od 31,5" (80 cm) s IPS panelom nudi QHD rezoluciju (2560 x 1440 piksela), pružajući dojmljivu veličinu zaslona uz savršenu razlučivost. Ono što Q32P2CA čini pravom IT poslasticom njegova je USB-C povezivost. Prijenosna računala i tableti koji podržavaju USB-C DisplayPort Alternate način rada mogu se jednostavno spojiti na monitor kako bi se proširio zaslon, dok monitor može istovremeno puniti ove uređaje do 65 W putem USB-C, pritom eliminirajući potrebu za drugim kabelom za napajanje i na taj način smanjujući nered . Dio P2 serije usmjerene na poslovanje, Q32P2CA opremljen je ergonomskim postoljem koje nudi podešavanje visine, nagiba, rotacije. Značajke poput Low Blue Light načina rada i tehnologije bez treperenja smanjuju umor očiju, omogućujući korisniku potpunu usredotočenost na poslu. Ovaj je monitor savršeno prikladan i za razne aplikacije koje sadrže bogate i fino definirane slike, ali i za mnogo jasnije pokretne slike zahvaljujući podršci za boje od 1,07 milijardi, stopi osvježavanja od 75 Hz i 4 ms GtG. Q32P2CA (cijena: 3,399.00 kn) ili U32P2CA, njegov Ultra HD rođak s elegantnim trostranim dizajnom bez obruba (cijena: 4,309.00 kn), izvrsni su darovi za sve koji vole biti produktivni u svom home office-u.

Brzo i živopisno gejmanje

Najbolji dar za jednog gejmera zasigurno je solidan hardverski dodatak njegovoj gejmerskoj postavi. AGON by AOC-ova hvaljena serija AOC GAMING G2 nudi iznimnu kvalitetu, posebno s 27G2U (cijena: 2,109.00 kn). Savršeno prikladan za brze FPS, RPG, Action ili MOBA igre, zahvaljujući brzini osvježavanja od 144 Hz, 27G2U od 27" (68,58 cm) ima Full HD (1920 x 1080) IPS panel za prodorne, prirodne i realistične boje. S većim zaslonom od uobičajenih 24-inčnih monitora, 27G2U olakšava uočavanje detalja, dok uobičajeni GPU-i mogu postići visoke brzine kadrova u svojoj Full HD rezoluciji. Smanjenje zamućenja u pokretu (MBR) smanjuje vrijeme odziva na 1 ms MPRT, osiguravajući fluidno i oštro iskustvo gejmanja. Gejmeri mogu udobno sjediti i uživati u gejmanju zahvaljujući ergonomskom postolju, Low Blue Light načinu rada i tehnologiji bez treperenja.

Za gejmere koji najviše cijene brzinu i broj sličica, C27G2ZU će biti izvrstan dar. 27" (68,58 cm) C27G2ZU ima brzinu osvježavanja od 240 Hz i samo 0,5 ms MPRT za postizanje oštrih vizuala. Njegova VA ploča s visokim omjerom kontrasta od 3000:1 i zakrivljenošću od 1500R u potpunosti uranja gejmere u igru. Za ambiciozne i kompetitivne gejmere s brzim refleksima, C27G2ZU nudi sjajnu kombinaciju značajki po odličnoj cijeni (2,259.00 kn).

Zaronite u simulaciju

AGON, AGON by AOC-ova high-end serija nudi premium i značajkama bogato iskustvo za sve gejmere, a posebno za ljubitelje letenja, utrka ili bilo koje simulacije u prvom licu. Ogroman 49" (124 cm) AGON AG493UCX2 monitor (cijena: 8,139.00 kn) stvoren je za igrače koji žele ići izvan granica stvarnosti. Zakrivljenost od 1500R, super-široki omjer stranica od 32:9 i Dual QHD razlučivost od 5120 x 1440 piksela ne samo da u potpunosti pokrivaju periferno vidno polje korisnika, već povećavaju njihovu svjesnost situacije. Sa širokim vidnim poljem, simulacijski trkači mogu lako vidjeti svoje protivnike u bočnim retrovizorima, a simulacijski piloti mogu se bez problema okrenuti I provjeriti pistu prije konačnog prilaska. Brzina osvježavanja od 165 Hz i MPRT od 1 ms osiguravaju upečatljivije iskustvo i osjećaj "povezanosti", dok svjetlina od 400 nita, kontrast 3000:1, podrška za DisplayHDR 400 i 90% područja raspona DCI-P3 pružaju prirodan, zasićen i šaren prikaz. Nadalje, ovaj je monitor ergonomski te povećava produktivnost u home office-u ili na streaming radnom stolu, a sve to zahvaljujući "Slika po slika" načinu rada, KVM prekidaču i USB-C povezivanju (isporuka snage 65 W).

Od stručnjaka, za stručnjake

AGON PRO, AGON by AOC-ova high-end serija monitora za e-sport entuzijaste, namijenjena je vrlo kompetitivnim gejmerima i onima koji se neće zadovoljiti ni sa čim manjim I prosječnim. AGON PRO AG254FG (cijena: 6,419.00 knje prava gejmerska zvijer. Sa svojom velikom brzinom osvježavanja, s blistavom brzinom osvježavanja od 360 Hz, 1 ms GtG i NVIDIA G-SYNC certifikatom te 24.5" (62.23 cm), AG254FG je opremljen i sa Fast-IPS trostranim panelom bez obruba, u Full HD (1920x1080), s bogatim bojama (100% sRGB pokrivenost). Krasi ga I elegantan dizajn (dobitnik nagrade za dizajn "Reddot"). Uključen i uklonjivi Screen Shield eliminira sjene i refleksije od vanjskih izvora svjetlosti, nudeći savršeno iskustvo gejmanja i danju i noću. S iznimno malim ulaznim kašnjenjem, monitor također ima NVIDIA-in Reflex Latency Analyzer, tako da korisnici mogu izmjeriti svoje ukupno kašnjenje sustava i identificirati potencijalne probleme.

Gaming oprema van samog zaslona: Poboljšajte svoj setup

Dok monitori za gejmanje uglavnom pokrivaju vizualni dio cjelokupnog doživljaja, zvuk i uređaji za unos jednako su važne sastavnice. Kako bi zaokružio ekosustav igara, AGON by AOC ima ponudu za sva područja:

AOC GAMING GH300 (cijena: 419.00 kn) su 7.1 gaming slušalice s mikrofonom koji se može ukloniti. Veliki neodimijski drajveri od 50 mm nude čist zvuk u širokom frekvencijskom rasponu (20 Hz - 20 kHz), a ugrađeni 24-bit/96 kHz DAC reproducira zvuk studijske kvalitete. Gejmeri mogu slušati i točno odrediti korake svojih neprijatelja ili uživati ​​u briljantnim zvučnim pejzažima, zahvaljujući njegovoj virtualnoj podršci za 7.1 surround zvuk.

AOC GAMING GM500 (cijena: 209.00 kn), miš za ljevake i dešnjake, jedan je od najjednostavnijih, ali savršenih darova za gejmere bilo koje razine. Podržavajući NVIDIA Reflex tehnologiju za gotovo nultu latenciju, ovaj miš je opremljen visokokvalitetnim, preciznim Pixart senzorom i izdržljivim Omron prekidačima, prikladnim za napeta i brza natjecanja. 5000 DPI, 20g ubrzanje i brzina praćenja od 100 IPS čine da se precizno ciljanje korisnika prevede izravno u igru.

AOC GAMING GK500 (cijena: 539,00 kn) idealan je suputnik za GM500 miš. Riječ je o mehaničkoj gejmerskoj tipkovnici sa 104 tipke i tišim, linearnim stilom Outemu Red prekidača koje gejmeri posebno vole i cijene. Užitak je pisati i gejmati zahvaljujući preokretu n-tipke i 100% anti ghosting značajkama.

Sve tri gejming dodatka imaju Light FX RGB osvjetljenje koje se može opsežno prilagoditi putem različitih efekata i svojstava AOC G-Menu softvera i sinkronizirati između AOC-ove opreme koja podržava Light FX, u rasponu od dodatnih IT uređaja i opreme do monitora.

AOC-ov široka i raznovrsna ponuda nudi širok izbor monitora i dodatne IT opreme za sve - od prodječnih home office korisnika do ljubitelja e-sporta, simulacija i gaminga općenito. Ova je zima je idealno vrijeme da razveselite prijatelje i obitelj darovima koji će povećati njihovu produktivnost ili poboljšati njihov gaming setup. Pripremite ih za budućnost rada i gejmanja s AOC-om!

 

 

 

 

 

 

10.12.2021. 10:01:00
http://m.metro-portal.hr/aoc-blagdanski-vodic/135542/