« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

Antivalentinovo 3 - Let 3, TBF, Edo Maajka i Demolition Group

Tradicionalno i ove godine u prodaji će jedna ulaznica vrijediti za dvije osobe, a sada im je cijena 160 kuna

Sjajan lineup za Antivalentinovo
Sjajan lineup za Antivalentinovo (Arhiva)
Više o

TBF

,

Edo Maajka

,

ulaznice

,

Let 3

,

cijena ulaznica

,

Demolition Group

,

Antivalentinovo

Antivalentinovo se u trećem izdanju vraća u još jačem sastavu i uz novi slogan - "Ništa ljubav, karentinovo svuda!". U subotu 10. veljače u Maloj dvorani Doma sportova će uz začetnike i rezidente, popularni bend LET3, nastupiti i TBF, Edo Maajka, te slovenski Demoliton Group.

Tradicionalno, veliki rock spektakl predvode ekscentrični riječki rockeri LET3, koji su najavili koncertnu premijeru pjesme „Tišu", obradu velikog hita Novih Fosila „Šuti moj dječače plavi" na šatri, koju su snimili s hrvatskim mariachi bandom El Combo. Uz standarnu nisku njihovih hitova zabava je zagarantirana!

Prvi super-headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najcijenjenijih domaćih bendova koji će se, uz live izvedbe svojih hitova kao što su "Veseljko", "Guzice i sise", "Mater", "Fantastična" i mnoge druge, sasvim sigurno na pozornici i pred publikom Antivalentinova osjećati kao riba u vodi.

Edo Maajka, jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene, na Antivalentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika. Bend koji se već uspješno predstavio na nekoliko Edinih koncerata, kao i na onom početkom godine u rasprodanoj Tvornici, čine Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj, Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom, Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.

Demolition Group su osnovani 1985., a njihova im je glazba (koja je na rubu alternativnog i underground zvuka) osigurala status najutjecajnijeg slovenskog underground - alter benda. U njihovim su nastupima na raznim europskim festivalima uživali mnogi, a energičnom će svirkom osvojiti i antivalentinovsku publiku. Glazbeni opus DG-a je velik, a neki od projekata su sudjelovanje na kompilaciji Trans Slovenia Express (Mute Records - obrada Kraftverka), skladanje glazbe za predstave Mladinskog gledališča Ljubljana i dva filma (u kojima su čak i odigali glavne uloge).

Tradicionalno i ove godine u prodaji će jedna ulaznica vrijediti za dvije osobe, a sada im je cijena 160 kuna.

04.02.2018. 16:31:00
Novi komentar
nužno
nužno