« Glazba
objavljeno prije 19 dana i 14 sati
NAJAVE

Antina Ribička Večer na Green River Festivalu

S velikim zadovoljstvom najavljujemo našu tradicionalnu i najiščekivaniju Antinu ribičku večer, koja ove godine dolazi s još više uzbuđenja, vrhunske hrane i sjajne zabave

Bit će to sjajna večer
Bit će to sjajna večer (Arhiva)
Više o

Green River Festival

,

Antina Ribička Večer

Datum: subota, 31.8.2024.
Vrijeme: Početak u 18 h

Šarane na rašljama i fiš paprikaš spravljene po provjerenoj recepturi, koje su stekle glas kao najbolji u regiji, ove godine možete probati na našoj ribičkoj večeri. Uz vrhunske gastronomske užitke, pripremili smo bogat zabavni program.

Glazbeni program započinje u 20:20 h koncertom Kaira Kela, afro groove benda iz Senegala. Osnivač benda, Commi Balde Kouyate, donosi jedinstveni glazbeni doživljaj koji spaja tradicionalne zapadnoafričke ritmove s modernim jazzom i zapadnjačkim stilovima. Očekujte večer ispunjenu autorskim pjesmama na Mandika jeziku koje će vas zasigurno rasplesati!

Nakon koncerta, od 23:00 h, pridružite nam se na partyju uz DJ Marka S, koji će svojim glazbenim miksom osigurati zabavu do kasno u noć.

Frižideri su puni, atmosfera je zagrijana, a šaran će, kao i uvijek, "plivati"! Ne propustite najveću feštu u godini, gdje ćemo se zabaviti, rasplesati i možda vas naučiti kako pravilno očistiti ribu - od glave ili repa? Otkrijte s nama!

31.08.2024. 09:44:00
Novi komentar
nužno
nužno