« Glazba
objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan
NAJAVE

Amigo the Devil u Tvornici kulture 18. ožujka 2022

Amigo The Devil, country i americana kantautor iz Teksasa, dolazi u Mali pogon zagrebačke Tvornice kulture u petak 18. ožujka 2022.

Amigo The Devil
Amigo The Devil (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

koncerti

,

Amigo the Devil

Iza ovog imena se krije Danny Kiranos, a multitalentirani izvođač u Hrvatsku dolazi u sklopu turneje koja prati izlazak novog albuma "Born Against".

Potpuno iskreno i ogoljeno, Amigo The Devil nas uvodi u svoj svijet u kojem progovara o iskupljenju, porocima, smrti, kao i religiji. Pokazujući mračnu stranu countryja i americane, njegova glazba je često nazivana "murderfolk" zbog jezivih motiva. Bilo da pjeva o vlastitim borbama, ili stavlja slušatelja u kožu ubojice, Amigo predstavlja najčudnije priče, izaziva mnoštvo emocija i mijenja stavove.

Amigo The Devil - "Quiet As A Rat"

Amigo je već u samim početcima dao naslutiti da se radi o nečem drugačijem, pjevajući ljubavne pjesme iz perspektive serijskog ubojice uz gitaru i banjo. Na debitantskom albumu "Everything Is Fine" iz 2018. dospio je u fokus fanova i medija sa svojom umjetnosti pričanja priča, kao i pjesmama punim sumnje, jeze i očaja.

Drugi studijski album, "Born Against", pokazuje talentiranost i kreativnost umjetnika, koji i ovoga puta predstavlja jedinstveni glazbeni i lirički stil, podebljan suradnicima na klavijaturama i raznim žičanim instrumentima. Sljedeći nove ideje, Amigo uranja i u glazbene utjecaje poput onih Toma Waitsa ili Leonarda Cohena. Uz cijeli raspon emocija i dramatičnosti, novi album pokazuje što nam sve donosi ovaj sjajni i ekscentrični glazbeni um.

Amigo The Devil - "Hell And You"

Prilika za čuti što se sve krije u glazbi ovog hvaljenog kantautora alternativne americane i countryja je na premijernom nastupu 18. ožujka 2022. u Tvornici.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 22. listopada, cijena je 70 kn u pretprodaji, a 90 kn na dan koncerta. Ulaznice su dostupne na svim Eventimovim fizičkim prodajnim mjestima i online na www.eventim.hr, kao i fizičkim prodajnim mjestima Entria i online na entrio.hr.

20.10.2021. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno