« Kultura
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
IZLOŽBE

ALU-SOC TRI SVI MI u Galeriji Šira

Izložbom je prezentiran potencijal i projektna suradnja Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu i Studijskog centra socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Sjajna priča
Sjajna priča (Arhiva)
Više o

Galerija Sira

,

ALU-SOC TRI SVI MI

U ponedjeljak, 10. veljače 2020., Galerija Šira će upriličiti otvorenje multimedijalne izložbe naziva „ALU-SOC TRI SVI MI!", s početkom u 19 sati.

Izložbom je prezentiran potencijal i projektna suradnja Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu i Studijskog centra socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, nastala pod mentorstvom prof.dr.sc. Nine Žganca i izv.prof.art. Danka Friščića.

... ''Umjetnost i socijalni rad stoga uvelike dijele zajednički prostor interesa i djelovanja svojom usmjerenošću na društveni angažman i primjenjivost u kontekstu svakodnevice ranjivih društvenih skupina." ...

... "Potencijali suradnje ova dva područja ogromni su i daljnji je razvoj ovisan samo o naporima koji će unutar socijalnog rada i likovnih umjetnosti biti uloženi u razvoj zajedničkih programa i projekata. Suradnja u okviru ALU-SOC mini projekta u tome predstavlja solidan temelj neke buduće šire integracije ovih područja." (prilagođeno iz teksta predgovora prof.dr.sc. Nine Žganca)

Više o izložbi pročitajte na: http://www.shira.alu.hr/

Izložba se može pogledati do 12. veljače 2020., u radnom vremenu Galerije Šira (16-20 h).

07.02.2020. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno