« Život
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
MA DA?

Ako želite biti stvarno produtivni, na posao ponesite - šlape!

Izbor obuće utječe na produktivnost zaposlenika, a najučinkovitijima su se pokazali oni koji na poslu nose - papuče

Ovo je znak produktivnosti :)
Ovo je znak produktivnosti :) (Arhiva)
Više o

posao

,

produktivnost

,

papuče

,

šlape

Produktivnost na poslu ima mnoge uzroke i faktore koji na to utječu, no izgleda da postoji jedan koji se ne vidi na prvu, ali znači jaako puno - šlape!

Da, šlape na nogama tijekom radnog vremena... što je vjerojatno normalno većini ljudi koji rade od kuće, no "običnim" zaposlenicima to uglavnom ulazi u sferu znanstvene fantastike, čak i onima koji rade u tvrtkama koje ne polažu toliko na dress code.

E sad bi se i to moglo promijeniti, naročito ako gurnete šefu po nos činjenicu da je istraživanje koje je provela britanska tvrtka Shoegarden pokazalo da izbor obuće utječe na produktivnost zaposlenika, a najučinkovitijima su se pokazali oni koji na poslu nose baš šlape!

"Udobnost dokazano povećava produktivnost, a ima li što udobnije od mekanih i toplih papuča?" objasnili su svoje rezultate istraživanja.

S druge strane, ništa ne može brže pokvariti nečije raspoloženje od neudobnih cipela koje stišću ili žuljaju, a s razlogom se u trenu osjećamo puno bolje čim pri dolasku kući uskočimo u udobne kućne papuče.

Stoga, umjesto štikli, u torbi za posao mjesto trebaju pronaći šlape... a možda i šef shvati kad vidi rezultate.

29.10.2018. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno