« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
NAJAVE

AKC Attack i ovaj vikend radno

AKC Attack i dalje se trudi zagrebačkoj publici ponuditi varijetet događaja i koncerata namijenjenih najzahtijevnijoj publici, ali i onima koji eksperimentiraju u svojim party pohodima

čuvarkuća
čuvarkuća (Arhiva)
Više o

Pistolero

,

AKC Attack

kasetofon: čuvarkuća / TTI-21, PETAK 11.2., 20:00 - 23:30h, upad: 35kn

Po prvi put u Zagrebu, dolazi nešto novo, kažu dobro za uši, čuvarkuća iz Osijeka! Ovo je njihov premijerni nastup u Attacku i kada čujete ovaj bend shvatit ćete da je to ono što je nedostajalo na sceni, a to je svjež zvuk i pristup. Uz njih atmosferu će ugrijati i zagrebački TTI-21. Dečki obećavaju zanimljiv nastup i energične zvukove, stoga dođite, probajte nešto novo. Vidimo se!

Što reći, čuvarkuća je svježi slacker rock projekt Hrvoja Dešića, osječkoga glazbenika koji je publici otprije poznat kao gitarist i vokalist benda Harvo Jay. Album prvijenac "Curino cvijeće" najavljen je singlovima "Gladiole" i "Uvijek umoran".

FB: https://web.facebook.com/kojecuvarkuca

BC: https://cuvarkuca.bandcamp.com/

IG: https://www.instagram.com/kojecuvarkuca/

kasetofon je grupa iz Zagreba koju čine Stig Helmer na basu i gitari i Milan Savić na vokalu, gitari i sintetizatoru. 2018. godine objavili su prvi album, Uništenje, a dvije godine poslije i EP Camp - non camp. Zvuk TTI-21 karakterizira eksperimentiranje s elementima popularne glazbe, s obilježjima dream popa, shoegazea, elektronike, post punka, ambijentalne glazbe i drugih glazbenih smjerova, te atmosferom u rasponu od melankoličnog do euforičnog.

FB: https://web.facebook.com/TTI21-1737394626318437

BC: https://tti-21.bandcamp.com/

IG: https://www.instagram.com/tti_21/?hl=hr

Pistolero @ AKC Attack, SUBOTA 12.2., 18:00 - 00:00h, upad: BESPLATAN

 

Odlazak na Pistolero poseban je tretman za tijelo, um i duh, sve zamotano u techno, psytechno, dark prog i psygressive. Manipulacijom slika i vizuala zaslužani su VJ LITEMOTIF / VJ WILD BRONCO. Postavu DJ-a čine več dobro poznati: Val Vashar, Zmayo, Haktal i Pao.

Val Vashar

SC: www.soundcloud.com/val_vashar

IG: https://www.instagram.com/val_vashar/

Zmayo

SC: www.soundcloud.com/zmayo

IG: https://www.instagram.com/zmayo.dj/

MIX: www.mixcloud.com/zmayo

Haktal

SC: www.soundcloud.com/haktal

IG: https://www.instagram.com/dasesmrznesh/

LiteMotif

FB: www.facebook.com/LiteMotifVideo

IG: https://www.instagram.com/goldolitemotif/

10.02.2022. 09:30:00
Novi komentar
nužno
nužno