« Zdravlje
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Aikido na Velebitu

Treći Međunarodni aikido seminar održava se od 2. do 6. kolovoza, a vodit će ga karizmatični Kenjiro Yoshigasaki Senseija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.aikidozg.com)
Više o

aikido

,

Kenjiro Yoshigasaki Sensei

,

Međunarodni aikido seminar

Već treću godinu za redom Aikido društvo Zagreb organizira Međunarodni aikido seminar pod vodstvom Kenjiro Yoshigasaki Senseija u Baškim Oštarijama na Velebitu (uz hotel Velebno u športskoj dvorani). Termin seminara ove godine je od 02. (započinje s večernjim treningom) do 06. kolovoza (završava u 13 sati).

Kao i svake prethodne godine očekuje se da će na seminaru sudjelovati 80-100 sudionika. Popularnost seminara proširila se Europom, tako da su najavljeni gosti iz Italije, Mađarske, Španjolske, Engleske, Njemačke, Danske, Švedske, Češke, Francuske, Belgije, Slovenije, Nizozemske, tako da ovaj seminar ima vrijednost i u promociji Hrvatske i njenih ljepota.

Voditelj Kenjiro Yoshigasaki Sensei karizmatična je osoba koja djeluje u Europi preko 35 godina. Živi u Bruxellesu, a drži seminare i u Južnoj Americi i Africi. Ima nekoliko tisuća svojih učenika koje je privukao jedinstven pristup podučavanju aikida kroz filozofiju života kao i u pokušajima da na znanstveni način približi vještinu ljudima. Već više od deset godina Sensei redovito održava seminare u Zagrebu i Zadru.

Više informacija o seminaru i aikidu uopće možete dobiti na adresi www.aikidozg.com

19.07.2008. 10:35:28
Novi komentar
nužno
nužno