« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
rockeri na sudu

Aerosmith svira za ljutite obožavatelje

Skupina će besplatno svirati za fanove koji su protiv njih podigli sudsku tužbu

(Getty Images)
Više o

Steven Tyler

,

Aerosmith

,

koncert Aerosmitha

Rock skupina Aerosmit održat će na Havajima besplatni koncert kako bi udovoljila ljutite fanove koji su protiv njih podigli sudsku tužbu zbog otkazivanja koncerta prije dvije godine. Fanovi su se naljutili zbog, kako kažu bezrazložnog otkazivanja koncerta, tvrdeći da je otkazan isključivo zato da bi omogućio skupini bolju zaradu na koncertu u Chicagu i privatnom partyju za trgovce automobilima.

Odvjetnici obje strane su se dogovorili da će se koncert održati uskoro te da će svima koji su kupili karte za prošli koncert dobiti nove karte te će im biti nadoknađeni svi troškovi dolaska na novi koncert bez obzira na iznos. 

Ovakva bi iznuđena darežljivst mogla band skupo stajati jer će nove ulaznice stajati oko 500.000 dolara, a putni i ostali troškovi za svakog obožavatelja mogli bi doseći čak tri milijuna dolara. Naravno, odvjetnik Aerosmitha je izjavio da je sporazum izuzetno usrećio članove grupe jer "band brine o glazbi i drago im je da će se ipak moći povezati sa stanovništvom Havaja putem svoje glazbe". (metro-portal)

27.04.2009. 13:24:00
Novi komentar
nužno
nužno