« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
NEDISCIPLINA

Adriana klub suspendirao zbog debljine

Adriano, bivša zvijezda milanskog Intera, ima 105 kg, dok je idealna težina za njega i njegovih 1,89 cm visine 98 kgm, te se zbog toga teško oporavljao od ozljede

Fotografija vijesti
Više o

Brazil

,

pretilost

,

debljina

,

Inter

,

Adriano

,

suspenzija

,

Corinthians

Adriano, bivša zvijezda brazilske reprezentacije i milanskog Intera, udaljen je iz momčadi Corinthians zbog kilaže i nediscipline, objavio je u petak taj brazilski klub, javlja Hina.

"Nismo odredili rok za njegov povratak, to će ovisiti o njegovom ponašanju. Vratit će se kada bude 100 posto spreman i zato ne mogu odrediti datum njegovog povratka. To će možda biti za mjesec dana, možda za dva, tri, možda u veljači, a možda i u travnju", rekao je Fabio Mahseredjian koji je zadužen za fizičku pripremu igrača.

Tridesetogodišnji Adriano ima 105 kg, dok je idealna težina za njega i njegovih 1,89 cm visine 98 kgm, te se zbog toga teško oporavljao od ozljede.

Ugovor s Corinthiansom ističe mu u lipnju, a u medijima ga se u posljedenje vrijeme više spominje zbog ispada van nogometnih terena. U prosincu je Adriano punio novinske stupce kada je hitac iz pištolja njegovog tjelohranitelja ranio ruku njegove suvozačice dok se nalazio u automobilu sa četiri žene prilikom povratka s jedne proslave u Rio de Janeiru.

21.01.2012. 16:17:57
Novi komentar
nužno
nužno