« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
COOL

9 stvari koje pametni i sretni ljudi nemaju u spavaćoj sobi

Ako se probudite s upaljenim grlom, svrbežom očiju ili natečenim nosom, šanse su da ste alergični na nešto u vašoj spavaćoj sobi

Kako se uređuje spavaća soba?
Kako se uređuje spavaća soba? (Arhiva)
Više o

zdravlje

,

spavaća soba

Uvijek se nekako smatralo da je kuhinja najbitniji dio svakog doma, no, nekako nam se čini da u posljednje vrijeme kad je trend kuhanja u opadanju tu titulu preuzima upravo spavaća soba.

Soba u kojoj odmaramo, soba u koju bježimo skrivajući se od svakodnevice. Na kraju krajeva soba je to u kojoj se najviše i seksamo.

To je jedno mjesto gdje idemo da bismo isključili mozak i istinski se opustili.

Stoga, evo devet savjet i stvari koje bismo trebali držati izvan spavaćeg prostora, a kako bismo se mogli probuditi sretniji i zdraviji nego ikad.

1. Tepih

Ako se probudite s upaljenim grlom, svrbežom očiju ili natečenim nosom, šanse su da ste alergični na nešto u vašoj spavaćoj sobi, a jedan od krivaca za to su grinje. Grinje žive u mekanim materijalima kao što su tepisi. Stoga preporučljivo je da pod ne prekrivate u potpunosti tepihom, već ako baš trebate i želite stavite male tepihe uz krevet, jer manje tepiha znači manje alergena i manje takvih zagušenih jutara.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

27.04.2018. 15:02:00
Novi komentar
nužno
nužno