« Fun
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
MARŠ VAN

7 najgorih kućnih prijatelja

Svakog gosta tri dana dosta, pričali su naši stari - i kako su samo bili u pravu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

seks

,

prijatelji

,

stan

,

neželjeni gosti

Kako najlakše uništiti prijateljstvo? Pustite prijateljima da vam na dulje vrijeme ostaju u stanu ili u kući. Odjednom će njihove najgore mane izaći na vidjelo, a vi ćete se pitati kako to da ranije niste uočili njihovo bezobrazno i sebično ponašanje. Naravno, vi ste ljubazni i kulturni pa ih neće istjerati iz kuće. I što sad? Patite!

Prase. Nikada ustvari nije naučio razliku između ladica, ormara, poda i kante za smeće. Izgleda da taj prijatelj ne primjećuje ručicu za puštanje vode u toaletu kao ni to da se suđe ne pere samo od sebe kao nekom magijom. Isto tako, neće mu biti problem pojesti kikiriki koji već dva dana od njegova dolaska leži pod krevetom.

Sidro ili korov. Došao je u slučajni posjet prije nekoliko mjeseci i baš je u tom trenutku ostao bez posla, bez stana, bez novca... Prije nego li ste se osvijestili već ima svoj natpis na ormarićima, ima čak i ladicu za čarape, na mlijeku u frižideru piše "ne diraj", a u dnevnom boravku odnekud se stvorilo i nekoliko fotografija obitelji koju nikada niste vidjeli. Jednom kad se usidri, ne miče se više. Kao korov je, ne možete ga se riješiti.

Žica. Ima hrpu love, ali samo zato što je uopće ne troši na hranu i ostale potrepštine jer je redovito kod vas i "žica" za malo šećera, za malo kruha, za malo mesa, za koju cigaru... Jednom je sasvim slučajno došao do vas i pitao vas da mu posudite bocu, dvije piva i vi ste naivno pristali. Ne daj bože da ga zamolite za isto ili da tražite novčanu naknadu za sve što vam je potrošio - ponašat će se kao da od njega tražite desnu ruku.

Klepto-frend. Ne znate gdje vam je nestao onaj džepni nožić? Već tri dana tražite toaletni papir koji ste nedavno kupili? Pivu iz frižidera gubi se svaki trag? Naravno, odmah sami sebe optužujete da pijete kao smuk, da trošite rolu papira dnevno i da ste inače skloni gubljenju sitnih predmeta. No, jednog dana dolazite u stan i shvatite da vam nema DVD playera, s njime i Playstationa, a CD-ima se smanjio broj kao da ste ih dijelili na ulici. Sjetite se kome ste dali rezervni ključ.

TV manijak. Nije toliki problem što čovjek voli gledati TV, već je problem u onome što gleda na njemu. Od domaćih šrot sapunica do komedija koje baš i nisu komične on prati sve. Živi na vašem trosjedu, jede, odmara, prebacuje kanale 24 sata na dan i tjera vas da s njim gledate sve, apsolutno sve, pa čak i izbor za Miss tamo neke pustare. Rješenje - isključiti TV i sakriti daljinski na nekoliko dana (naravno, jednom kad vam drugar izađe iz vašeg stana). Mala žrtva, a vidjet ćete da će se posjeti prorijediti.

Emocionalni brodolomac. Došao je do vas sav uplakan, crvenih očiju, balav, i histeričan. Cura ga je ostavila zbog njegove sestre, šef mu je dao otkaz jer je napravio jednu kopiju svoje pozadine na kopirki previše, mačku je pregazio auto kojeg je vozio njegov senilni djed, sjetio se da je umro Michael Jackson... Plače po čitave dane, a kad ga upitate želi li razgovarati o problemima kaže da ga muče alergije. Sakrijte sve potencijalno otrovne stvari u kući, sklonite oštre predmete i počnite brinuti ako primijetite da ga nema dugo iz kupaonice a voda teče već neko vrijeme.

Ševa. Ovaj prijatelj misli da je vaš stan kao javna kuća, kao bordel i da ste vi vlasnik idealnog prostora za seksakapade. Vaša kuhinja, spavaća soba, trosjed, perilica rublja, radni stol, sve su to njemu idealna mjesta za seks. Kad ne provodi vrijeme testirajući se na spolno prenosive bolesti, uglavnom sjedi na vašem kauču i hvali se kako je lako smotati žene (i muškarce koji liče na žene), kako je sjajan ljubavnik, kako je pravi bećar... Nakon njegova posjeta sve što je dodirnuo kemijski očistite, testirajte se na spolno prenosive bolesti (ne impliciramo da ste bili intimni s njim, ali svejedno) i ono najvažnije, ne propustite priliku od njega dobiti brojeve telefona žena koje bi mogle biti po vašem ukusu.

23.02.2010. 00:07:00
Novi komentar
nužno
nužno