« Žene
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
ZAPAMTITE!

5 znakova da ste upoznali pravog

Zgodno znati kakve se kemijske reakcije odvijaju kada volimo u usporedbi s učinkom korištenja droga... jer su vrlo, vrlo slične :)

Kad ste sigurni da ste pogodili...
Kad ste sigurni da ste pogodili... (Arhiva)
Više o

znakovi

,

pravi partner

Ljubav utječe na ljudsko tijelo na razne načine, a jedan od njih je i ona dobro poznata kemije, pa je zgodno znati kakve se kemijske reakcije odvijaju kada volimo u usporedbi s učinkom korištenja droga

Jer, vjerovali vi to ili ne, poveznice su i više nego jake...

Motivacija - znate ono kad ste spremni osvojiti svijet uz partnera ili vam siše energiju i zbog njega osjećate iscrpljenost? Prava ljubav će vas inspirirati, motivirati i potaknuti da postanete najbolja verzija sebe.

Ne osjećate bol - ako osjećaj boli nestaje čim pomislite na partnera, to je jasan znak da on na vas utječe u pozitivnom smislu. Olakšanje je često posljedica euforije koju osjećate kada mislite na partnera koji u toj situaciji djeluje poput prirodnog lijeka protiv bolova.

Optimizam - ako je vaš partner prava osoba za vas, na budućnost ćete gledati optimistično i zajedno planirati kako bi ona mogla izgledati. Entuzijazam i sreća su ono što čovjek osjeća kada je u pravoj vezi.

Opuštenost - svaka veza zahtjeva trud, ali kada upoznate pravu osobu, sve sjedne na svoje mjesto i ne osjećate da se morate truditi da bi veza bila uspješna. To stvara osjećaj ugode i opuštenosti.

Seksualna uzbuđenost - seks je važan aspekt svake veze, a ako pri samoj pomisli na partnera osjećate uzbuđenje, vaše ga tijelo odobrava.

I, što je od ovoga primjenjivo na vašu vezu?

22.03.2019. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno