« Fun
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
RECEPT ZA KATASTROFU

5 žena iz vašeg života koje ni pod koju cijenu ne smijete bariti

Razlozi za izbjegavanje ovih, po vaš život potencijalno katastrofalnih žena, uopće nema veze sa samim ženama, već isključivo sa njihovom ulogom u vašem životu

Fotografija vijesti
Više o

prijateljice

,

ljubavne veze

,

djevojke

Ukoliko ste jedan od onih sretnika koji nisu morali ostati na kontinentu zbog poslovnih obveza ili besparice, ljeto je idealno vrijeme da konačno prebolite bivšu djevojku, po mogućnosti pronalaženjem nove avanture, potencijalne veze ili možda čak i ljubavi svog života. Izbor djevojaka koje se ovih dana zabavljaju po plažama, kafićima i klubovima naše obale gotovo je neograničen, ali postoji nekoliko djevojaka iz vašeg okruženja na kojima ni pod koju cijenu ne smijete iskušavati svoje ljubavničke i zavodničke vještine, piše AskMen. Pritom još jednom politički korektno napominjemo kako ova lista nema nikakve veze sa samim djevojkama, već isključivo sa kontekstom u kojem se trenutno nalaze u vašem životu. Pa krenimo.

Sestra vašeg najboljeg prijatelja Samo dvije situacije u ljubavi mogu se nazvati pravim sukobom interesa, a jedna od njih je svakako i situacija u kojoj bacite oko na prijateljevu sestru, još jučer djevojčicu koju ste tjerali iz vaše sobe kad vam se željela pridružiti u igri, a gotovo se preko noći pretvorila u ženu. Iako svaki frajer koji imalo drži do sebe i odnosa s najboljim prijateljem ni mrtav to ne bi priznao, i najboljima među nama barem se jednom dogodila ovakva situacija. Zovu tek propupalog i zabranjenog voća teško je odoljeti, ali ukoliko želite sačuvati prijateljstvo, jednostavno se klonite bilo kakve interakcije sa sestrama vaših prijatelja. Uostalom, uvijek možete pokušati nešto manje rizično, poput barenja frendove cure.

Vaša Bivša Zaboravite bajke, filmove Bena Afflecka i indijske sapunice, jeste li ikada čuli za slučaj da je nekoj osobi koja nije izmišljena doista pošlo za rukom barenje bivše djevojke, a da je to onda dugoročno završilo happy endom? Pritom znajte da vas ne osuđujemo kada nakon nekoliko tjedana ili mjeseci samovanja shvatite da je „sloboda" izuzetno precijenjena te da se ručak ne skuha niti roba opere sama od sebe, a i sve grijalice svijeta nisu dovoljne da ugriju drugu stranu vašeg kreveta tako dobro kao što to čini toplo žensko tijelo. Isto tako, zbog nečega što se zove selektivno pamćenje, a čemu smo svi iznimno skloni, kako vrijeme bude odmicalo sve će vam se više činiti da je vaša bivša veza bila prepuna dobrih stvari i da vam uopće nije jasno zašto ste ju prekinuli. Oduprite se ovom nagonu i shvatite da ove stvari jednostavno nikada ne uspiju. Na kraju krajeva, budale uče iz vlastitog iskustva, a pametni iz tuđih, zar ne?

Sponzoruša Amerikanci ovakve djevojke u svom politički korektnom stilu zovu „High maintenance girl", sa povremenom zamjenom riječi girl za jedan od prostijih ili uvredljivijih naziva za žene niskog morala i visokog promiskuiteta. Iako znanstvenici tvrde da sklonost ovakvih žena prema šuškanju novčanica i zvuku turbopunjača vašeg BMW-a proizlazi iz evolucijske sklonosti sigurnosti koju im materijalna situiranost pruža, veze sa ovakvim djevojkama, pa čak i površne, skupo bi vas mogle koštati. Možda će vam se na prvu učiniti da je seks sa (često) superzgodnim djevojkama vrijedan koktelića od 200 kuna ili bunde napravljene od kože ugrožene afričke antilope tretirane dječjim suzama, vrlo ćete brzo shvatiti da vam biti nečiji „šećerni tatica" jednostavno u životu nije potrebno.

Vaša tajnica Ako je neki filmski klišej istrošen do krajnjih granica, onda je to svakako odnos šefova sa svojim tajnicama. Bonus bodove za stil svakako dobivate ukoliko vaša tajnica na posao dolazi u crnim najlonkama i super visokim štiklama, a vi ste sretno oženjeni otac troje preslatke djece sa ženom koje se ne bi posramila niti jedna stepfordska supruga. Ako ste baš odlučni u namjeri da si u zamjenu za malo seksualnog uzbuđenja potpuno uništite obiteljski, poslovni i društveni život, a potencijalno završite i u zatvoru, tada svakako preporučamo seks sa tajnicom kao brz i siguran način da uspijete u tome. Ukoliko su vam obitelj, prijatelji i karijera ipak nekako pri srcu, držite se filmova i maštarija, a kao tajnicu zaposlite nekog starijeg, pouzdanog i po mogućnosti, nekog tko ne nosi vrtoglavo visoke štikle.

Bivša cura vašeg najboljeg prijatelja Došli smo i do druge, tako klasične situacije, koja predstavlja pravi sukob interesa kada su ljubav, seks i prijateljstva u pitanju. Žao nam je što moramo to reći ovako crno na bijelo, ali ne postoji situacija u kojoj ovako nešto može uspjeti, a da pri tome svi budu na kraju sretni i zadovoljni. Ponavljamo, ne postoji situacija u kojoj ovo može uspjeti, a da barem jedna od osoba iz ovog čudnog ljubavnog trokuta na kraju ne ostane tužna, bijesna ili povrijeđena. Dinamika odnosa koji nastaju kada pomiješate prijateljstvo, ljubav i seks na ovaj specifičan način apsolutni je recept za katastrofu koja se događa u apsolutno 100% slučajeva. I ne, ne zavaravajte se, samo zato što vi to jako želite, ni u vašem slučaju neće biti drugačije.

19.07.2011. 23:15:00
Novi komentar
nužno
nužno