« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
ISPROBAJTE

5 vježbi za savršena bedra

Svaki se vježba izvodi šezdeset sekundi, po mogućnosti bez odmora, a jednominutni odmor slijedi na kraju svakog kruga

Vježbe za bedra
Vježbe za bedra (FitTijelo)
Više o

vježbe

,

bedra

Trening s kojim ćemo se pobrinuti da vaša bedra dobiju onaj lijepi, seksi oblik zbog kojeg ćete se osjećati seksi u svojoj najdražoj odjeći se sastoji od pet vježbi.

Svaki ćeš vježbu izvoditi šezdeset sekundi, po mogućnosti bez odmora. Jednominutni odmor slijedi na kraju svakog kruga, tj. kad napraviš svih pet vježbi.

Cijeli ciklus vježbi se ponavlja pet puta.

ISPOD PREPREKE

Trening ćemo započeti vježbom nazvanom "Ispod prepreke."

Radiš ju tako da prvo staneš u klasični, stojeći položaj, saviješ ruke i digneš ih ispred sebe. Iz početnog ćeš se položaja dugim koracima u stranu pomicati lijevo-desno, s tim da ćeš u fazi gibanja izbjegavati nevidljivu prepreku iznad sebe.

To radiš tako da se tijekom gibanja spustiš u čučanj i paziš da su leđa ravna, trup napet, a pogled usmjeren prema naprijed.

ŽABICA

Nakon šezdeset sekundi, na redu je vježba broj dva.

Žabicu izvodiš tako da legneš na leđa, ruke odmakneš od tijela, noge ispružiš i digneš od podloge. Prije nego što počnem s vježbom, stopala malo izvrneš prema van i pažnja, pete potisneš jednu prema drugoj.

Iz početnog položaja noge saviješ prema prsnom košu, s tim da koljena okreneš prema van, a pete cijelo vrijeme moćno pritišćeš jednu uz drugu. Kad dođeš do krajnje točke, noge ponovno ispružiš u početni položaj.

Kako bi vježbu napravila pravilno i oblikovala mišiće, nemoj zaboraviti da je pritisak peta ključan. Nemoj nikamo žuriti.

STISKAČ

Treća vježba s današnjeg popisa je nešto najbolje ako želiš oblikovati unutarnji dio bedara. Razlog za to ćeš saznati vrlo brzo.

Za razliku od ostalih, ova je vježba statična ali garantiram ti da će dodatno zapapriti trening. Za izvedbu će ti samo biti potreban jastuk koji ćeš staviti među bedra.

Prije nego što počneš s odbrojavanjem, digni se na prste i spusti se u blagi čučanj. Jastuk je, kao što smo rekli, postavljen među nogama. Čim započneš s odbrojavanjem, svom silom stisni jastuk, napni trbušne mišiće i u tom položaju ostani 60 sekundi.

Sve vježbe sa snimkama pogledajte na portalu FitTijelo.com

02.12.2016. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno