« Žene
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
ZAPAMTITE :)

5 stvari koje ženu čine lijepom

Svi smo u životu barem jednom doživjeli da žena koja nije ni približno najljepša u društvu prema standardima koje nameću mediji

(Arhiva)
Više o

žena

,

zgodna žena

Najljepša žena u društvu ne mora biti ni fizički najzgodnija niti imati najbolju i najskuplju odjeću - zapravo, obično nije tako.

Koliko ste puta doživjele da neka naizgled neugledna djevojka privuče pažnju cijele prostorije i ode s najzgodnijim frajerom? Ako ste poželjele da ste baš vi takva žena, evo pet stvari na koje trebate obratiti pažnju...

Duhovitost - još jedna od karakteristika koja daje posebnu ljepotu, jer smisao za humor, pa i u najtežim situacijama, daje jedan unutarnji sjaj koji jednostavno probija iz vas i zarazno djeluje na okolinu.

Empatija - daje ljepotu sama po sebi. Suosjećajnost s drugim ljudima i njihovim problemima, iskrena i iz srca, uvijek se prepoznaje i daje jednu sasvim drugu sliku od površne ljepote lica ili tijela. 

Prilagodljivost - zajedno s britkim umom čini da bore na vašem licu, mali viškovi na tijelu i nesavršene obrve više nemaju nikakve veze, ljepota stvarno probija iznutra i nalazi svoje

Strastvenost - takvi su ljudi najsretniji, i to iz jednostavnog razloga - znaju što im je cilj i rade sve kako bi stigli do njega, a ta energija koja dolazi iz njih ne može proći neopaženo. 

Vanjski sjaj - neće vas spasiti za deset ili dvadeset godina kad se ujutro pogledate u ogledalo, raščupani i bez šminke. U tom trenutku bit ćete ono što u stvari jeste, pa zašto to ne bi bila odmah, cijeli život i živjela  poklonike. bez opterećenja i silne muke da zadovolji društvena očekivanja od svog izgleda.

17.03.2020. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno