« Život
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
EH, DA... :)

5 savjeta za izlaske nakon razvoda

Ovo je pet stvari koje trebate znati i koje će vam pomoći da se opustite i prepustite ponovnom upoznavanju novih ljudi

Krenite ispočetka
Krenite ispočetka (Arhiva)
Više o

izlasci

,

razvod

Život nakon rastave braka sve je samo ne normalan, a vraćanje u takvo stanje nije jednostavna misija. Dugogodišnje veze učine nas drugačijima i nemamo ista mjerila kao prije braka. Ponovno se vratiti u fazu izlazaka komplicirano je, no naravno da nije nemoguće.

Ovo je pet stvari koje trebate znati i koje će vam pomoći da se opustite i prepustite ponovnom upoznavanju novih ljudi.

Dovoljni ste - problem koji leži u većini današnje populacije jest osjećaj da nismo dovoljni. Taj osjećaj u ogromnoj mjeri određuje naše odnose s ljudima. Možda se osjećate da niste dovoljno dobri zbog rastave, ali to nije razlog prekida braka. Trenirajte sami sebe da vidite ono najbolje u vama i što vas čini posebnima. Dovoljno ste dobri za novu ljubav.

Negativne misli - nije čudno osjećati gnjev, ljutnju, tugu i opećnito lonac emocija nakon rastave. Međutim, ti osjećaji ne bi smijeli preuzeti sav vaš svijet. S takvim stavom ne isplati se ponovno početi izlaziti i upoznavati ljude jer će vas isti konstantno kočiti.Kontrolirajte svoje misli i svaku negativnu zamijenite pozitivnom.

Ograničenja - ponekad se nađemo u životnoj situaciji kada nešto jako želimo, ali svejedno tražimo načine da se ograničimo. Primjerice, nemojte predstavljati svoju djecu kao razlog da ne počnete ponovno izlaziti. Imate pravo nastaviti svoj život i vaša ga djeca ne bi trebala ograničavati bez obzira što ih volite najviše na svijetu. Djeca većinom nemaju problem s novim ljudima nego to vi, zbog straha, vidite.

Spremnost - nije važno koliko je vremena prošlo od rastave, tri mjeseca ili tri godine, već kako se vi osjećate. Ako niste spremni, vjerojatno ćete to znati jer će vas sama ideja hodanja s drugim partnerom odbijati. Nemojte osjećati pritisak prijatelja i obitelji i sami odlučite kada je pravi trenutak za 'povratak na tržište'.

Strah - sasvim je opravdan dio ponovnog vraćanja u traženje prave osobe. Mnoge žene kada dođe trenutak da odu na prvi spoj osjete pravu paniku. Prisjetite se da je to normalan dio nastavljanja ljubavnog života nakon braka i velikih promijena. Prihvatite strah i svejedno odite na spoj.

28.06.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno