« Seks
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
COOL :)

5 prirodnih afrodizijaka za koje niste čuli

Najbolje učinke ima ovih pet namirnica (koje nisu oštrige), a o tome su se izjasnili znanstvenici svojim istraživanja

Znate li da je kava afrodizijak?
Znate li da je kava afrodizijak? (FreeDigitalPhotos)
Više o

kava

,

afrodizijak

,

avokado

,

prirodni afrodizijak

Afrodizijaci postoje oduvijek - ovih dana imamo plave pilulice, a u prošlosti se takav učinak pripisivao raznoraznim namirnicama, pa i onim prilično sumanutim tipa mljevenog roga nosoroga ili tibetanskoj gljivici...

Ipak, najbolje učinke daje ovih pet namirnica (koje nisu oštrige), a o tome su se izjasnili znanstvenici svojim istraživanja.

Avokado - bogat je vitaminom E koji je također poznat antioksidans te vitamin B6, koji će spriječiti razvoj bolesti srca te omogućiti lakši protok krvi. Namirnica je bogata nezasićenim masnim kiselinama koje poboljšavaju rad srca, a sve što odgovara srcu i cirkulaciji. Odgovara i vašem seksualnom životu!

Bademi - sadrže cink i vitamin E, minerale i vitamine koji su po svemu sudeći dobri za seksualno zdravlje i reprodukciju. Selen će pomoći ako vas brine izdržljivost, a vitamin E potiče cirkulaciju. Cink je mineral koji potiče otpuštanje muškog spolnog hormona i jača libido.

Banana - sadrži bromelain, enzim koji pospješuje muški libido. Banane također mogu pomoći onima koji ne pucaju na "duge staze" jer kalij i roboflavin povećavaju razinu energije i izdržljivosti

Kava - muškarcima može biti od velike koristi u borbi s erektilnom disfunkcijom kada je u pitanju tjeskoba zbog seksualnog odnosa. Stres i napetost mogu ostaviti traga na muškoj psihi, te su tako značajni faktori koji inhibiraju seksualne aktivnosti. Kava može pomoći ublažiti tenzije, raspršiti stres i dopustiti "koncentriranje na posao".

Sjemenke sezama - cink se nalazi i u poznatom afrodizijaku kamenicama, ali kažu stručnjaci da su sjemenke sezama sasvim dobra zamjena.

22.11.2018. 21:38:00
Novi komentar
nužno
nužno