« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
MMM

5 najprivlačnijih žena u horoskopu

Znate li koje su najljepše žene horoskopa
Znate li koje su najljepše žene horoskopa (Arhiva)
Više o

žene

,

ljepota

,

horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Vodenjak

Horoskop ponekad donosi intelekt, drugima smisao za humor, a ženama rođenim u ovim znakovima - ljepotu.

Ovan - žene rođene u ovom znaku imaju markantne crte lice koje jednostavno ne možete zaboraviti, s nekom crtom koja ih izdvaja od ostatka ljudi - uz to su i energične, senzualne i snažne i privlače poglede gdje god se pojave.

Lady Gaga je tipična Ovnica

Lav - žena Lav svojom će pojavom ostaviti sve bez teksta, jer karizma jednostavno isijava iz nje, kako u izgledu, tako i osobnošću. Pošto se vole dotjerati, nema dileme da će se istaknuti u gomili, a humor i stav koji ponosno nose natjerat će vas da je zapamtite.

Jennifer Lawrence je prava Lavica

Škorpion - ljepota koja ne može proći nezamijećena, uz divne crte lica uvijek dolazi i sjajna kosa i stas koji se pamti - božanska pojava koja svojom inteligencijom i samopouzdanjem zaslužuje naziv fatalne žene.

Katy Perry pokazuje zašto su Škorpionke tako privlačne

Strijelac - uz pojavu idu i originalnost i šarm koji se obožava i prepričava, jer takvu neovisnu i jedinstvenu pojavu ne možete sresti svaki dan.

Luda Strelica Miley Cyrus

Vodenjak - jedinstvena u svakom pogledu, kreativna i originalna ima pogled na svijet kao nitko drugi, a kad vam kaže vaše skrivene misli, možete samo ostati otvorenih usta ... jer nju krasno boli briga što drugi misle o njoj.

Shakira je Vodenjakuša za primjer

26.11.2016. 15:44:00
Novi komentar
nužno
nužno