« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
HE HE

5 muških osobina koje žene obožavaju

Neke karakteristike osobnosti jednostavno su toliko privlačne na muškarcu da ih svaki treba imati - za svaki slučaj

Što sve morate imati da bi bili privlačni
Što sve morate imati da bi bili privlačni (Arhiva)
Više o

strast

,

muškarci

,

ljubaznost

,

inteligencija

,

vjernost

,

karakter

,

smisao za humor

Privlačnost je definitivno subjektivna kategorija, pa će tako svaka žena imati neke svoje ideje o tome kakav mora biti savršen muškarac. Ipak, neke karakteristike osobnosti jednostavno su toliko privlačne na muškarcu da ih svaki treba imati - za svaki slučaj.

Inteligencija - Muškarac koji se hvata u koštac sa svim problemima bez obzira koliko su teški i potom izlazi iz njih kao pobjednik ženama ulijeva sigurnost. Također, ženama jednostavno ne može biti dosadno uz muškarce koji konstantno rade na sebi da postanu što bolji, a takav interesantan i snalažljiv partner je idealan za hvalisanje pred prijateljicama.

Ljubaznost - Mlađe cure možda padaju na zločeste dečke, no kako odrastaju tako se njihov ukus mijenja i ono što im je bilo odbojno u mladosti postaje totalni afrodizijak. Zrele žene traže ljubazne muškarce, jer ljubaznost potiče povjerenje. Drugim riječima, ako ste ljubazni prema drugim ljudima vašoj dragoj će to biti signal da ćete se lijepo ponašati i prema njoj.

Smisao za humor - Žene koje su sudjelovale u anketi smatraju da je smisao za humor obavezna karakteristika. Muškarci sa zdravim smislom za humor odaju potencijalnim partnericama da su u stanju vidjeti vedriju stranu života, te da smijehom mogu ublažiti sve nedaće i prepreke koje život stavi pred njih.

Strast - Žene vole kada njihov partner ima nekakvu strast, pogotovo jer nisu navikle da muškarci pokazuju svoje osjećaje na tako eksplicitan način. Strastvenost, pa makar se radilo o bavljenju sportom ili slikanju, pokazuje pripadnicama ljepšeg spola da vam je stalo do nečega, a da to niste vi i vaš ego.

Vjernost - Osam od deset ispitanica navelo je vjernost kao jednu od najvažnijih karakteristika koje moraju krasiti muškarca njihovog života. Žene zahtijevaju privrženost muškarca i iz bioloških razloga, odnosno vjerni muškarci koji će uvijek biti uz njih su pomoć i oslonac prilikom odgoja potomaka.

12.05.2017. 21:40:00
Novi komentar
nužno
nužno