« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
ZAPAMTITE :)

5 muških erogenih zona

Bez obzira na to što ste čuli, pravilnim diranjem svaka točka našeg tijela može biti erogena zona... no, ove su ipak osjetljivije od drugih...

Zaposlite malo ruke...
Zaposlite malo ruke... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

erogene zone

Erogena zona može zapravo biti svaki dio tijela ako je uzbudljivo i pravilno dirate, no ipak postoje neka područja koja su osjetljivija od drugih.

Donosimo vam najseksi mjesta na muškom tijelu na koja trebate posebno obratiti pozornost:

Donja usna - Harris kaže da su usne općenito jedan od najosjetljivijih dijelova tijela. Prepustite se ljubljenju - to je razlog zašto grickanje može muškarca dovesti do ruba ako se pravilno radi. Predlaže grickanje njegove donje usne, a prema sklonostima sami odredite tempo i jačinu. 

Filtrum - seksologinja dr. Jess O'Reilly objašnjava da se filtrum, malo udubljenje između nosa i usnice, već dugo smatra erogenom zonom. Zapravo dodaje da je ime za taj dio tijela došao iz latinskog jezika i znači "ljubavni napitak". Predlaže stimulaciju filtruma usnama prije nego što jezikom dodirnete njegovu gornju usnu.

Raphe linija - O'Reilly dalje objašnjava da je ova važna linija na muškom tijelu smještena na sredini njegovih genitalija, od anusa do vrha penisa. Za stimulaciju predlaže korištenje jezika kako bi ga zadirkivali, a naravno možete se slobodno prepustiti mašti.

Unutarnja strana bedara - "Čak i bez nekih senzacionalnih pokreta, dovoljno je samo biti blizu ovog područja i sigurno je da će muškarac biti potaknut na sljedeći korak", kaže terapeut za veze Eboni Harris te dodaje da je unutarnja strana jako blizu penisa. Harris predlaže da odvojite vrijeme za ljubljenje i lizanje ovog dijela tijela prije li nego ga počnete zadovoljavati oralno. Zadirkujte ga i eksperimentirajte s usnama. Može krenuti s nježnim poljupcima. 

V linija na donjem dijelu trbuha - osim što je zabavno za vas, diranje v-zone će kod vašeg partnera izazvati posebno zadovoljstvo jer vas može i gledati dok ga uzbuđujete, objašnjava klinička seksologinja i psihoterapeutkinja Kristie Overstreet. Pustite ga da leži na leđima i dajte mu ono što doista želi.

13.10.2019. 21:43:00
Novi komentar
nužno
nužno