« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
ZNATE LI?

4 stvari koje bradonje čine privlačnim ženama

Pogledamo li malo dalje u prošlost, uzmimo primjerice knjige, prvo što ćemo primijetiti je da se često brade poistovjećuju sa snagom, uspjehom, pameću

Brada vas čini privlačnim
Brada vas čini privlačnim (Arhiva)
Više o

muškarci

,

brada

,

bradonje

Brada se oduvijek gleda na način koji pogoduje muškarcima, pa ako imalo sumnjate da ćete biti privlačniji ženama ako je pustite, evo par dobrih argumenata

Brada simboliziran snagu i moć

Pogledamo li malo dalje u prošlost, uzmimo primjerice knjige, prvo što ćemo primijetiti je da se često brade poistovjećuju sa snagom, uspjehom, pameću.

Mnogi kraljevi kroz povijest nosili su ili brk ili bradu. Egipatski faraoni također. Prisjetimo se problema egipatskog kralja. Naime on kao kralj nije mogao pustiti bradu, odnosno njegova brada nije bila dostojna njegove pozicije. Stoga su trošili cijela bogatstva da proizvodili zlatne maske, odnosno zlatne brade koje je kralj nosio po cijeli dan, a koja je simbolizirala njegovu snagu, moć i mudrost vođenja naroda.

Bradonje izgledaju snažnije, ozbiljnije, muževnije

Budimo iskreni, sređena brada daje onaj snažan i opasan karakter u muškarca. Brada gologlavog i golobradog dečkića pretvara u snažnog i opasnog muškarca s karakterom koji je spreman osvojiti cijeli svijet, ali i malo šire. Dame, žene, djevojke, kraljice pak su malo slabije na opasne, muževnije i naizgled grube muškarce.

Sve argumente za puštanje brade pročitajte na portalu Gentleman.hr

30.09.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno