« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
NABAVITE IH!

4 biljke koje čiste zrak

Biljke koje nazivamo prirodnim pročišćivačima doslovno čiste zrak, upijaju vlagu i uklanjaju toksine te mnoge druge nečistoće iz prostorije

Napravite svoju malu šumicu u sobi
Napravite svoju malu šumicu u sobi (Arhiva)
Više o

sobne biljke

,

fikus

,

filodendron

,

spatifilum

Sobne biljke odlično izgledaju u svakoj prostoriji, a osim njihove dekorativnosti, neke biljke također djeluju kao prirodni pročišćivači zraka. Između ostaloga, dobro ih je držati u spavaćim sobama, pa tako i u dječjoj sobi.

Biljke koje nazivamo prirodnim pročišćivačima doslovno čiste zrak, upijaju vlagu i uklanjaju toksine te mnoge druge nečistoće iz prostorije.

Ovo su najljepše biljke za dječju sobu koje ujedno i čiste zrak:

Fikus gumijevac - ova vrsta fikusa najviše voli svijetlo pa ga je potrebno držati na mjestu gdje će većim dijelom dana dobivati sunčevu svjetlost. Kao i svaki drugi fikus, tako i ova vrsta djeluje kao prirodni pročišćivač zraka.

Filodendron - sobna biljka koja čisti zrak, uklanja vlagu te odstranjuje sve toksine koji se skupljaju u dječjoj sobi. Nije zahtjevan za uzgoj, a također ga nije potrebno ni redovito zalijevati.

Sobni puzavac - još jedan cvijet koji prirodno čisti zrak. To je biljka koju možete bez problema uzgajati i držati u dječjoj sobi, a najbolje će uspijevati na jakom ili umjerenom svjetlu u prostoriji.

Spatifilum - jedna od najljepših i najomiljenijih sobnih biljaka, a bez problema će uspijevati i u dječjoj sobi. Nema prevelike zahtjeve za uzgoj pa ga nije teško održavati. Osim toga, djeluje kao prirodni pročišćivač zraka te uklanja vlagu u prostoriji.

20.08.2018. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno