« Život
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
ZAPAMTITE :)

3 tajne sretnog braka

Ne čudi da se za recept o sreći u braku možemo obratiti i nekom odvjetniku za razvod, jer oni svakodnevno moraju razmišljati o tome

I vaš brak može biti itekako sretan
I vaš brak može biti itekako sretan (Arhiva)
Više o

brak

,

savjeti

,

tajne

,

sretan brak

Sretan brak nije baš tako jednostavan cilj, što možemo vidjeti gotovo svakodnevno kad čujemo za neki razvod braka. Stoga ne čudi da se za recept o sreći u braku možemo obratiti i nekom odvjetniku za razvode, što je i učinio Business Insider .

Stručnjak je jednostavno naveo koje su najveće pogreške koje bračni parovi rade i što mogu napraviti kako bi njihov brak potrajao. Pročitajte njegove savjete:

1. Postavite granice članovima obitelji

Obitelj ponekad može dati dobar uvid o karakteru partnera i sitnicama koje radi, a vi ih ne vidite, no ipak je važno postaviti granice. Ne postoji čarobna formula, ali pazite da se obitelj previše ne miješa u vaš brak. 

2. Održavajte nježan fizički odnos

Male stvari dovest će vas daleko. Seksulani odnos je naravno važan, ali maženje i zagrljaji održavaju blisku emocionalnu povezanost koja je važna za uspješan brak.

3. Pronađite nekog s kim imate puno zajedničkih interesa

Svi smo čuli da se suprotnosti privlače, ali što više imate zajedničkih interesa, lakše je održati vezu jer je manja vjerojatnost da će doći do čestih neslaganja, a osobito su važni vjerski običaji i vjerovanja. 

13.04.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno