« Seks
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
A VAŠE?

3 najčešće seksualne maštarije

Jeste li ikada bili dovoljno hrabri da svoju fantaziju podijelite s voljenom osobom? Oni koji jesu mogu vam ispričati sjajne priče...

A kakva je vaša omiljena maštarija?
A kakva je vaša omiljena maštarija? (Arhiva)
Više o

seksualne fantazije

Maštanje nije zabranjeno, pa tako niti ono u kojem je seks na prvom mjestu... Pa, o čemu vi najviše maštate po tom pitanju? Jeste li ikada bili dovoljno hrabri da svoju fantaziju podijelite s voljenom osobom?

Dakle, evo koje su najčešće seksualne fantazije i što one zapravo znače

Seks s osobom istog spola - često može biti zbunjujuća fantazija ali istraživanja su pokazala da su žene biseksualne ili homoseksualne, al igotovo nikada samo heteroseksualne, iako se većina žena deklarira kao heteroseksualne.

Seks s potpunim strancem - jedna je od čestih fantazija, posebica ako je vaša veza ušla u neku rutinu. Otkriva da vam nedostaje nekog uzbuđenja u životu i da želite izaći iz rutine u koje ste upali.

Seks u javnosti - ako ste je imali, vjerojatno problema sa samopouzdanjem ili vam nedostaje adrenalina u životu. Neka istraživanja pokazala su da to može biti i odraz problema u obiteljskim odnosima

Da ne bude zabune - fantazije o seksu s drugim osobama, možda s bivšim ili nekom trećom osobom ne znači nužno da ste željni prevariti svog partnera, već da vam u postojećoj vezi nešto nedostaje.

Na vama je da otkrijete o čemu se zapravo radi...

12.01.2019. 21:36:00
Novi komentar
nužno
nužno