« Ostali sportovi
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
EUROSPORT

24 sata Le Mansa uz Toma Kristensena na Eurosportu

Tom Kristinsen, legenda moto sporta, bit će ekskluzivni stručni suradnik Eurosporta za vrijeme prijenosa utrke 24 sata Le Mansa

Tom Kristensen je najbolji vozač u povijesti utrke
Tom Kristensen je najbolji vozač u povijesti utrke (Eurosport)
Više o

Tom Kristensen

,

24 sata le mansa

,

Eurosport

Danski prvak, također znan kao Mister Le Mans, rekordnih je devet puta pobijedio na ovoj utrci, a voditelju Neilu Coleu pridružit će se na Eurosportu, u dnevnoj emisiji "Le Mans 24 minute" koja će gledateljima prenositi vijesti sa staze i iz pitova.

Emitiranje počinje od ponedjeljka 13. lipnja i kroz cijeli će tjedan udovoljavati strastvenim obožavateljima ove legendarne utrke. Eurosport će uživo prenositi slobodni trening u srijedu 15. lipnja, kvalifikacijski trening u četvrtak, zagrijavanje i svaku minutu utrke 24 sata Le Mansa tijekom subote i nedjelje.

Emisija "Le Mans 24 minute" će obilovati najnovijim vijestima i izvještajima sa staze, uz posebne goste i ekskluzivne intervjue. Kristensen će svojim bogatim iskustvom te razumijevanjem utrke gledateljima pružiti jedinstveni uvid u nužnu fizičku spremnost vozača kao i tehničke zahtjeve koji su preduvjet sudjelovanja u najprestižnijoj utrci izdržljivosti.

Tom Kristensen je nedvojbeno najbolji vozač u povijesti utrke 24 sata Le Mansa Ponosni smo što mu možemo zaželjeti dobrodošlicu u Eurosportovu obitelj komentatora koja uključuje šampione poput Johna McEnroa, Grega LeMonda, Erica Cantone te Jonathana Edwardsa. S Tomom na trkalištu, za gledatelje smo osigurali još jednu sportsku legendu koja će im prenijeti priču iz središta akcije" - izjavio je Peter Hutton, glavni izvršni direktor Eurosporta.

Eurosport ima bogatu povijest prijenosa moto utrka, a pogotovo 24 sata Le Mansa. Ova sportska destinacija već 20 godina prenosi najbolji i najopsežniji sadržaj utrke, uz stalni napredak s razvojem inovativnih tehnologija poput Eurosport Playera. Sada obožavatelji mogu pratiti utrku bilo kada i na bilo kojem uređaju. Sretan sam što ću se pridružiti timu, samo dvije godine nakon moje zadnje utrke" - izjavio je Tom Kristensen.

14.06.2016. 10:17:00
Novi komentar
nužno
nužno